Mindenki gondol amit akar. Egy darabig.

Önállóan Gondolkodó

Önállóan Gondolkodó

Az évezred politikai bejegyzése - roló, csapó, ennyi!

Elszántság level 1 000 000...egy szavazati joggal bíró igaz honfitársunktól

2019. november 13. - Önállóan gondolkodó
agymosas_i.jpg
Vannak dolgok, események, emberek, alkotások, melyek önmagukban jelentenek megkérdőjelezhetetlen, és örökké való értéket. Mementók ezek életünk kanyargós és rögös útján, egyfajta világítótornyok, mércék, sorolhatnám. 
A minap találkoztam a legnépszerűbb közösségi oldalak egyikén azzal a bejegyzéssel, melyet egyszerűen meg kell osztanom itt, mert kötelességem, hogy minél több emberhez eljusson. 
Íme a remekmű, mely kormányunkat támogató emberek között terjed, és ESKÜSZÖM, hogy se nem szatíra, se nem paródia, nem. Véresen komoly. Sajnos. 
Tehát: 
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Szomorúan követem az eseményeket és meg kell mondanom naponta kinyílik a bicska a zsebemben! 
Felfoghatatlan számomra, hogy az a Kormány és az a Miniszterelnök aki csodálatosan vezeti az országot a nép 2/3-ának támogatásával és olyan eredményeket és sikereket tudhat magáénak ami szinte bámulatra méltó, hogyan követhet el - a demokrácia eszményére hivatkozva - akkora hibát, hogy tétlenül és bénultan szemléli, hogy a régmúlt idők nép ellenségei és az új idők nép nyúzó hiénái, milliárdos sikkasztók, adócsalók, az országot a tönk szélére juttatók és az ország elveszejtésén munkálkodók lassan de biztosan - külföldi profi támogató gazemberekkel a hátukban felforgatják az ország békéjét. Csalással és manipulációval átvegyék a hatalmat úgy, hogy a naív és tudatlan embereket becsapják, átverik és alattomosan saját oldalukra fordítják! /ld. a polgármester választások hihetetlen története/ Mindenki tudja hogy Gyurcsány és klánja az, aki ájtatos manóként, színészi tehetségét csillogtatva építgeti apró bástyáit, mozgatja a szálakat, felügyeli és visszatelepíti a bukott éra tagjait, településeket, hivatalokat betöltve hidra módon szaporodó hiéna hadával egyre jobban terjeszkedik és éli föl a nehezen elért eredmények gyümölcseit. A dilettáns Karácsony Gergelyt marionett bábuként rángatva szép lassan eléri, hogy csodálatos fővárosunk teljesen szétessen és ellehetetlenüljön, és polgárháborús helyzet jöjjön létre. Sorossal együttműködve és feleségét maga előtt tolva Brüsszelben kampányol Ön és a Kormány ellen, a létező leggusztustalanabb, és legerkörlcstelenebb módon!
Alattomosságát mutatja hogy 160 ezer gyerekkel levelezget egy facee oldalon, akiket próbál maga mellé édesgetni átlátszó hazugságaival, meghívja őket az általa rendezett bulikra. Így eléri, hogy a következő választáson már nagykorúvá váló fiatalok ő rá szavazzanak. Az idős és tapasztalatlan korosztályt, főleg a nőket hagymázas modorával téveszti meg!
Miniszterelnök Úr! Az első narancstól Ön mellett állok. A leghűségesebb követője vagyok. Minden lépését figyelem áldásos tevékenységének amit a népéért tesz, és csodálatos, bölcs és türelmes politikájának következtében soha nem jutott még ennél magasabbra országunk, soha nem volt ennyi jó dolog aminek örülhettünk, és soha nem voltunk még ennél nagyobb biztonságban mint most! Isten áldja meg érte!
Mégis Budapest eleste óta félek! Mert látom, hogy lassan de biztosan a türelmes, becsületes és tiszta kezű, lelkiismeretes és hazájáért élő embert és kormányát "el fogja pusztítani" egy aljas, utolsó áruló szövetség, mert még mindíg nem látják Önök, hogy itt már nem elég a türelem, ezekkel már nem lehet udvariasan, kesztyűs kézzel bánni. Hiszem, hogy a kígyót már a tojásában meg kell ölni, mert ha kiszabadul, halálra marja azt aki életet adott neki.!!!
Kérem Miniszterelnök Úr! Sokunk véleményét tolmácsolom: szeretnénk ha Alkotmányba vennék a hazaárulás bűntettének tényállását és a legsúlyosabb szankciókkal, börtönnel, közügyektől való teljes és végleges eltiltással súlytanák azokat a gazembereket, akik most is édes hazánk drága testét marcangolják. Ők nem érdemelnek kegyelmet. TEGYETEK MÁR VALAMIT!!! EZ MOST ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS! AMÍG NEM KÉSŐ!!!!
És vigyázzon az életére Miniszterelnök Úr mert ezektől bármi kitelik!!! Jön az Ünnep és ismét eljön a tagadás ártó szelleme!!!
Maradok Tisztelettel:
Nos, eleinte azt gondoltam, hogy írok bele néhány megjegyzést, de nem akartam a műbe belerondítani, mert ez, így ahogyan van: tökéletes. Teljes korrajz.
Felesleges itt olyanokat említeni, hogy nem a nép 2/3-a választotta meg őket, hanem azon emberek KEVESEBB, mint 50%-a, akik elmentek akkor szavazni, ami nem egyenlő a teljes néppel, és nem is kétharmad. Nem több az eredmény mint egy zseniálisan átszabott választási rendszer kontrollált és szándékosan jogszerűvé tett anomáliája. Ennek fényében a "Csalással és manipulációval átvegyék a hatalmat úgy, hogy a naiv és tudatlan embereket becsapják" mondat kifejezett fénypontja az írásnak. 
Azt sem szeretném elemezni, hogy Gyurcsány visszaszivárgása mennyire igaz, mert az sajnos tény, viszont a jelzőket és a szövegkörnyezetet, ha megnézzük, és az Orbán szót behelyettesítjük a megfelelő helyekre, akkor  is igaz marad. 
Szinte szóra sem érdemes továbbá azon fanyalogni, hogy Karácsony és a néhány százezer gyerek példája a levélben zseniális gondolat vagy sem, viszont mondjuk bennem Orbán Viktor - Óvoda Tour 2018 elnevezésű  haknisorozata azért jobban megmaradt. 
Folytathatnám, de nem teszem. 
Ez az egész, így egészében velőtrázóan ijesztő, szomorú, elkeserítő és tanúságos. Ide jutottunk 30 év alatt, amiből az utolsó 8-9 pedig akkora kárt okozott, hogy emberek politikáról így nyilvánulnak meg. A politika van (erősen elvileg, tudom, persze) értünk, és nem fordítva. 
Minden eddigi kormánynak megvolt a maga hibája, jellemzően szemmel láthatóak voltak ezek, s nem is kis fajsúllyal bírtak. 
Viszont egyetlen egy dologgal nem számolt a jelenlegi kormány-oldal, mégpedig azzal, hogy a nép "agyi szinten-tartása adott fokozaton" oda vezet, hogy nem a kötött táskával csapkodó radikál-dékás nénik lesznek a társadalom feláldozható figurái, hanem az annál is radikálisabban gondolkodók, illetve azzá tett emberek. Nehéz volt ezt elérniük, de nem lehetetlen, mint látjuk. 
Feláldozhatók - igen. Teszik ezt örömmel, erővel, daccal. Kétség ne legyen azonban, ők lesznek elsőként az út szélén hagyva a saját "Isteneik" által ha baj van. 
Na de félre a mélyebb gondolatokkal. Nyugtázzuk a napot azzal, hogy gyöngyszemre bukkantunk. 
Mindenki nevethet, sírhat, hümmöghet, vagy akár gondolkodhat is kedvére. 
Én simán csak szomorú vagyok, és azt hiszem dobok egy virágot az ember, mint "megbecsült, önálló morális lény" sírjára. Van még ott hely.
Sz G

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolhatod.blog.hu/api/trackback/id/tr515305126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.11.14. 12:09:22

A Soros bérenc ballibáknak nagyon nem tetszik, hogy mi független közírók pontosan ezekkel az érzésekkel harcolunk minden nap és minden percben szurkolunk hogy Orbán Viktornak sikerüljön megvédeni az országot az Eu-tól, a ballippsikktől, a liberális álszabadságoktól és a népszaporulat ellen küzdő zsenderektől. Ja és Sorostól és Brüsszeltől és a migránstól.

konrada 2019.11.14. 12:51:19

Jaj Istenem!

...mennyi hülye van ebben az országban!

...s nem csak a levélírójára gondolok, hanem arra a hülyére is aki címlapra teszi azt, aki egy másik hülye ilyetén gondolataira bokáját lefosva vizionál...

kvadrillio 2019.11.14. 13:59:16

ZSOLTIKA........NE ERŐSLKÖGGGYY !!!!! A HÍRTV-N....MOST ! TUGGYUK, HOGY RETTEGSZ A VIKTORTÓL KAPOTT 1 FT-OS KASTÉLYODBAN, HOGY MI IS FOLYIK A VILÁGBAN......., HOGY A FIATALOK ÁMBÁR LIBERÁLISAN VISELKEDNEK, DE.........KOMMUNISTA ESZMÉKKEL ( EGYENLŐÚSÉG !!!, EGYENLŐ VAGYONELOSZTÁS....STB....STB....MICSODA MAXISTA ESZMEBAJOK EZEK MÁÁÁÁR... :o)))TELETÚZDELT GAZDASÁGOT VIZIONÁLNAK MAGUKNAK SZINTE AZ EGÉSZ VILÁGON !!!!! HIÁB RETTEGSZ ! BEZONY LÉTRTEJÖN MAJDAN EZ A FÉLIGMEDDIG ÖSZVÉR ESZMERENDSZAR ÉS TE FUTNI KÉNYSZERÜLSZ !!! :o)))))
VÉGE LESZ VÉGRE AZ 1 % URALMÁNAK A VILÁGBAN !!!!!!!!

REMÉLEM VALÓRAVÁLTJÁK A FIATALOK!!!!!

MÉGHA A 222nagyöregek""" erőteljesen fegyverkeznek is, hogy mindenáron megvédjék hatalmukat és a harácsolás jogát !!!

kvadrillio 2019.11.14. 14:04:17

ZSOLTIKA........NE ERŐLKÖGGGYY !!!!! A HÍRTV-N....MOST ! TUGGYUK, HOGY RETTEGSZ A VIKTORTÓL KAPOTT 1 FT-OS KASTÉLYODBAN, HOGY MI IS FOLYIK A VILÁGBAN......., HOGY A FIATALOK ÁMBÁR LIBERÁLISAN VISELKEDNEK, DE.........KOMMUNISTA ESZMÉKKEL ( EGYENLŐSÉG !!!, EGYENLŐ VAGYONELOSZTÁS....STB....STB....MICSODA MAXISTA ESZMEBAJOK EZEK MÁÁÁÁR... :o)))TELETŰZDELT GAZDASÁGOT VIZIONÁLNAK MAGUKNAK SZINTE AZ EGÉSZ VILÁGON !!!!! HIÁBA RETTEGSZ ! BEZONY LÉTREJÖN MAJDAN EZ A FÉLIGMEDDIG ÖSZVÉR ESZMERENDSZAR ÉS TE FUTNI KÉNYSZERÜLSZ !!! :o)))))
VÉGE LESZ VÉGRE AZ 1 % URALMÁNAK A VILÁGBAN !!!!!!!!

REMÉLEM VALÓRAVÁLTJÁK A FIATALOK!!!!!

MÉGHA A """nagyöregek""" erőteljesen fegyverkeznek is, hogy mindenáron megvédjék hatalmukat és a harácsolás jogát !!!

nu pagagyí 2019.11.14. 14:54:59

Most már aztán tényleg kell egy békemenet! Mindenki hozzon magával baseball ütőt! Védjük meg a stadionokat és Mészáros Lőrinc magánvagyonát!

erol 2019.11.14. 15:30:24

@MAXVAL bircaman közíró: Mondjuk inkább úgy, hogy a nép egyik része. Nincs olyan "nép", hogy mindenki ugyanazt szeretné. Vannak csoportok, különböző érdekekkel, célokkal ill. van rengeteg ember akinek minden mindegy.

erol 2019.11.14. 15:45:12

@MAXVAL bircaman közíró: Hogy minden ember ugyanazt akarja?

clemens 2019.11.14. 16:08:13

Valami ütősebb levelet is kreálhattál volna!
Kapsz rá egy hármas-alát.

Sir Galahad 2019.11.14. 17:05:42

Az ellenzék rajongótáborában ugyanúgy vannak hülyék, mint a kormánypártéban. A szerző most talált, vagy kreált egy példát az utóbbira. És?

CCnick 2019.11.14. 19:05:48

A google erre a szövegre egyetlen találatot ad, ezt a posztot.

Önállóan gondolkodó 2019.11.14. 20:27:01

Nos tehát, röviden:
- annyira vagyok ballib stb stb mint egy folyami rák;
- az idézett "levél" de facto a fészbúkról van, nyilván a posztoló nevét nem hoztam nyilvánosságra. Annyira nem vagyok pihent, hogy egy ilyet kitaláljak, és közzétegyem ilyen formában.
Mindig jók, tanúságosak, néha viccesek is a kommentek, bármilyen oldalról is jönnek, viszont 1 tény: hatalmas a szakadék emberek között. Nem függőeges, hanem vízszintes értelemben, és ez elkeserítő valahol.
Akinek véleménye van, és nem tetszik, az gyakorlatilag vagy gyilkos, vagy "miért nem halott?!?!?!".
Borzasztó.

konrada 2019.11.15. 07:20:12

@Önállóan gondolkodó:
No akkor sikerült kiderítened, hogy ebben az országban hülyék is élnek.

Irigyellek azért, mert sikerült olyan csonttoronyban élned, ahol ennek híre eddig még nem jutott el, valamint:
Üdvözlet a való világból!;))

CCnick 2019.11.16. 08:48:33

@Önállóan gondolkodó: na mások nem voltak ennyire szemérmesek és kitették a nevét.

Gratulálok, találtál (hogy hogyan azt nem igazán értem, mégcsak meg sincs olsztva az "alkotása", ha nem keresed direktbe soha nem futsz vele össze) egy szerencsétlen hülyét aki a FB-on baromságokat irogat magának (kb senki nem reagál rájuk) Szerintem most rohadtul boldog. hogy végre sokan elolvasák az értékes gondolatait. Nem tudom te melyik világban élsz, hogy ez a szar meghökkentett, a FB-on napont a ezernyi ugyanilyen születik oldalfüggetlenül, csak esetleg az ellenzékiben lesz némi akasztási igény is.
süti beállítások módosítása