Mindenki gondol amit akar. Egy darabig.

Önállóan Gondolkodó

Önállóan Gondolkodó

Nyílt levél Bayer Zsolthoz

A felnőtté válás határán, és azon túl

2019. január 17. - Önállóan gondolkodó

bzs.jpg

Mélyen Tisztelt Bayer Úr!

Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni.

Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert hiszen nem minden tartozik másra. Vélhetően otthon kedves, megértő, példamutató és a tettein keresztül megítélt embernek számít. Ez bizonyosan így lehet, mert hát akkor minek is tenné ennek az ellenkezőjét a külvilág előtt?

Tudja sokat gondolkodtam azon, javasolok Önnek itt egy szakorvost, aki megfelelő alapossággal megvizsgálná a légzésével kapcsolatos problémák miatt, mert szerintem kissé aggasztó milyen rendszerességgel és erővel fúj bele a mikrofonba, nagyjából minden második mondatot követően. Persze lehet, hogy ez csak egy kissé elhatalmasodott hangsúlyozási kényszer bizonyos témákkal kapcsolatban, ahol is igyekszik kihangsúlyozni, hogy Önt mennyire elszomorítja, hogy a bolygónk egészen addig egy nagy és értelem nélküli sártömeg, míg Ön ott egy-egy mondatával fel nem kapcsolja a kíméletlen, tűéles igazságosság örökké égő izzóját. Lehet ez is. Ennek örülnék.

Azon is töprengtem, hogy vajon a manapság sokat kritizált fiatal lány, Blanka hogyan lehet Önnek ellenfele. Mert hát tudjuk, nem az. Nemrég múlhatott 18 éves, és bár volt már humanoid a világtörténelemben, aki ennyi idős korára már királlyá, császárrá, fáraóvá, vagy csak "simán" mártírrá vált, de lássuk be, az említett fiatal hölgy még csak egy egyszerű hétköznapi ember. Mi dolga van Önnek vele? Most komolyan. 

Méltó ellenfél? Nem. 

A társadalomra veszélyes, önmegtartóztatásból elégtelenre vizsgázott állampolgár? Nem.

Iránymutatást adó személyiség a maga teljességében? Nem.

Kazinczy díjra pályázó valaki?

Akkor mi a baj, Bayer Úr? Ezek egyikében sem lehet Önnek méltó kihívója, lássuk be. Csúnyán beszélt. Tény. Nem tartom én sem jónak, hogy ilyen szavakkal illessen bárkit ilyen számú közönség előtt. Még Önt sem, bármennyire is lehetne ez helyénvaló. Tegye otthon. Egyedül. Egy üres szobában.

Ha és amennyiben ezt tenné Blanka, akkor kerülne pontosan ugyanarra a helyre a trágárságával, ahova Ön való, a mondanivalója nagy részével. A baj az, tudja mélyen tisztelt Bayer úr, hogy amikor Ön egy ilyenre a látott módon reagál, akkora pontosan azon háborodik fel, amit többek között Ön idézett elő. Ez olyan, mintha valaki a saját pattanása ellen tartana ügyészi beszédet. Persze ez nem pontos hasonlat, mert Blanka nem pattanás, Ön pedig azt a szót, hogy ügyészség még nem ismeri abban a kontextusban, mely nem csak egy helyreigazításról szól, hanem mondjuk egy, nettó módon a Btk. körébe tartozó cselekedetről- még.

Azt viszont ne felejtsük el, hogy Blanka gyakorlatilag egy gesztust tett ott, akkor, amikor azokat a bizonyos mondatokat a tömeg elé tárta. Gesztust bizony, mert volt annyira figyelmes, hogy azon a nyelven, vagy talán inkább stílusban szólaljon meg, mely nyelvezetet még Ön is ért. Megtette, és lám, működött is, hiszen Ön reagált rá. 

Azt speciel kevésbé értem, hogy az Öntől érkezett választ követően Blanka szülei miért nem reagáltak kissé, hát hogyan is mondjam...szóval "szerb" módon, élek a gyanúperrel, hogy mérlegeltek. Mérlegeltek, hogy a gyermekük miként beszélt, és most mit kapott vissza. Ezzel sajnos az a baj, hogy én bizony, ha a saját gyermekemről lett volna szó, bizonyosan nem rejtem véka alá a véleményem előtte, hogy ezt miért kellett tennie - négyszemközt. Viszont ugyanezzel a lendülettel kerestem volna fel Önt is - szintén négyszemközt.

Blankának is van felelőssége az általa kimondottakért, de Önnek is. A sor azonban Önnél kezdődik, mert azt a fajta "stílust" melyet Ön megenged magának, azt én gyökerestül irtanám ki, mert se nem irodalmi, se nem értelmiségi, de még csak nem is egyéni vagy érdekes. Nem. Egyszerűen alpári. Ilyenképpen pedig veszélyes mindenkire, a még teljesen meg nem érett emberekre pedig főleg. Ezt a tényt viszont mélyen tisztelt Bayer Úr maga nem ismeri fel. Vagy, ha igen, és szándékosan negligálja, akkor vessen magára. Jobban jár, mert higgyen nekem -és nem magamról beszélek-, elég sokan vannak, akik a "vessen" szót Önnel kapcsolatban igen gyakran használják, sokkal gyakrabban és vehemensebben, mint bármelyik élő magyar közéleti személyiséggel kapcsolatban. És, ha jól mértem fel szavaik mélyebb értelmét, nem ágyat vetnének.

 

Úgyhogy, ha megengedi, hogy összegezzem:

tegye meg, hogy magába néz, és ha ott talál valami tényleg érdekeset, és jót (szubjektív jót is akár), akkor azt elénk tárja megelégedésünkre. Mert igény lenne rá, ismeri a mondást. 

Ugyanakkor, ah pedig erre nem hajlandó, akkor ugyan sétáljon már be egy patikába, mondja el csak simán a saját családnevét jó hangosan, és higgyen nekem, én biztosan állíthatom: lesz, ahol tudnak adni olyat, amire a saját neve van írva, és hatni s fog. 

Jó egészséget!

Sz.G.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolhatod.blog.hu/api/trackback/id/tr8914568416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2019.01.17. 18:53:58

szerintem meg hagyni kellene, hogy mindenki olyan stílusban nyilvánulhasson meg, amilyenben szeretne

Merlot 2019.01.17. 18:54:12

Kíváncsi lennék, reagál-e itt a blogon a célkeresztbe állított személy - nem, nem a saját nevén, mert ahhoz gyáva geci. (Sok korábbi fórumon is nickek mögé bújva tombolt alpári módon a múltban, elfeledve, hogy a stílusáról szépen felismerhető 50 mérföldes ellenszélben is.)
Ha nem kötné ehhez a maffiaszervezethez az 5-ös számú tagkönyve, olyan kis nyuszi lenne, aki egy hangosabb szótól is maga alá bogyózna.
Az igazság pillanata akkor jön majd el, amikor megbukik ez az egész rendszer, és nem tud majd Orbán segge (háta? :D) mögé bújni.

Jakab.gipsz 2019.01.17. 19:08:11

Két azonosan "szókimondó" állítást szükséges megvizsgálni, éspedig a józan eszünk alapján.

1, A nagy nyilvánosság előtt, Blanka kisasszony vagy ifjú hölgy igazat mondott-e vagy bizonyítottság hiányába, trágár módon hamisan vádaskodott.

2, Bayer igazat mondott-e az Blankával és a szófordulataival kapcsolatban.

3, Tömegeket pedig a nácik és a komcsik szoktak hergelni és manipulálni .

4, Amilyen a mosdó olyan a törülköző, ha Blanka nem trágár, valószínűsíthetően Bayer sem ragadtatja el magát.

Ennyi.

Quadanium 2019.01.17. 19:11:53

Mi a rohadt faszért véditek annyira azt a kibaszott hülye picsát?

Nagykörúton túli magyar 2019.01.17. 19:14:09

Hadházynak csak köszönhetjük, hogy beperelte Bayert, és a libsi, korrupt magyar bíróságnak köszönhetően büntetést is kapott. Ennél szebb bizonyíték nem is kell arra, mennyire is fertőzött a bíróság.

Ideje lenne már egy független bíróságnak Magyarországon! Ne csak kizárólag a magyarokat büntessék!

Köszönjük Szarházy! Nem is tudod mennyi százalékot hoztál most a Fidesznek!
Nehogy abba hagyd a gecizést, a biztonsági őrök elgáncsolását! Neked szabad!

flydomi 2019.01.17. 19:16:48

@Merlot: Kíváncsi lennék, reagál-e itt a blogon a célkeresztbe állított személy - nem, nem a saját nevén, mert ahhoz gyáva geci. (Sok korábbi fórumon is nickek mögé bújva tombolt alpári módon a múltban, elfeledve, hogy a stílusáról szépen felismerhető 50 mérföldes ellenszélben is.)
Ha nem kötné ehhez a maffiaszervezethez az 5-ös számú tagkönyve, olyan kis nyuszi lenne, aki egy hangosabb szótól is maga alá bogyózna.
Az igazság pillanata akkor jön majd el, amikor megbukik ez az egész rendszer, és nem tud majd Orbán segge (háta? :D) mögé bújni.

Hat ja.Nemhiaba Bayer papa kiadja magabol a szellemi zavarat,ha mar a sajat alkotta (fideSS) jog-torveny vedi oket minden esetben.Szoval batran megteheti,h hazafias hoskent a gyerekeket tiszteletre tanitsa. :)

ekitep67 2019.01.17. 19:17:20

@Jakab.gipsz:
Lehet, tévedek, de mintha Bayer régebben, hangosabban, sokkal nagyobb nyilvánosság előtt - folyamatosan, üzletszerűen, aljas szándékból és nyereségvágyból - trágár, tehát nem Blanka hozta ki belőle az állatot, az sajnos eddig is benne volt.

ami szabad 2019.01.17. 19:25:25

@ekitep67: Sőt, még az is lehet, hogy Blankából hozta ki az állatot ez szép kis közbeszéd, melynek kialakításában bayer nem kissé felelős.:)

ami szabad 2019.01.17. 19:26:21

@Ma is mentek gecizni?: Hát, meglepne, ha egy szavazatot is hozott volna ... bayer már csak egy ciki kolonc..

sunblind 2019.01.17. 19:27:21

Régen, sok-sok éve a Bayer urat egy karakteres, néha elég nehezen tolerálható véleményű embernek gondoltam. Mára szerintem a túltengő önérzete és a lakossági módon kezelt frusztrációi kifordították önmagából. Nagyon sajnálom, nem gondolom buta embernek, de kitűnő példa arra, mikor teljesen beszűkül egy intellektus és önmaga karikatúrájává válik.

felucca02 2019.01.17. 19:35:47

@Ma is mentek gecizni?: Öööö...miért is hozna ez akárhány százalékot a fidesznek? Ez valami visszatérő becsípődés nálatok, hogy minden, ami nektek rossz, az tulajdonképpen jó.
Hát jó, legyen.

Nagykörúton túli magyar 2019.01.17. 19:37:16

@ami szabad: Azt gondolom, hogy meglepne. Áprilisban se csináltatok mást.

ami szabad 2019.01.17. 19:39:11

@Ma is mentek gecizni?: ? Félrement vagy mi a fene, ennek így se füle, se farka!

rallus 2019.01.17. 19:43:32

Blankát békén kell hagyni, mert remek utánpótlás lehet belőle a Bősz, Vadai, Kunhalmi, Szél csapat számára!

megamedve 2019.01.17. 19:48:32

Ezzel a bayerral igazából csak egy baj van.
Az, hogy lélegzik.

Kunhallmi Agnes 2019.01.17. 19:50:25

@Merlot: "Az igazság pillanata akkor jön majd el, amikor megbukik ez az egész rendszer, és nem tud majd Orbán segge (háta? :D) mögé bújni. "

Ugy van. Most szombatom elsoporjuk a rezsimet. Ott leszunk mind a 2 ezren, es nem kegyelmezunk
SZRTAJKOLNI fogunk.
SZRTAJK !!
SZRTAJK !!
SZRTAJK !!

Kunhallmi Agnes 2019.01.17. 19:52:23

Akarom mondani.
SZTARJK !!
SZTARJK !!
SZTARJK !!
SZTARJK !!

Kunhallmi Agnes 2019.01.17. 19:55:20

@Kunhallmi Agnes: Na mindegy.
Szombatig kitalaljuk hogy kell irni, Leszunk vagy 2 ezren valaki csak tudja.

felucca02 2019.01.17. 19:55:59

@rallus: Most persze mondtál valamit, mert mondanod kellett.
Pedig ugye igazából a fenti csapatnál mennyivel jobb egy Rezsiszilárd, Harrach, Semjén, Rogán, Kövér fúvósötös, nem?

Nagykörúton túli magyar 2019.01.17. 19:58:26

@Kunhallmi Agnes: Milyen az, ha egy libsi politikus sztrájkol?? :O
Mert munkaidőben ugye ők négy évig nem csináltak semmit.

Nagykörúton túli magyar 2019.01.17. 20:01:32

@felucca02: Áhh, őket felejtsd el. Kilenc év alatt még egyetlen egy mentőövig se jutottak el. Menniük kell, ez így nem eu-konform! Botrány!

TCrown 2019.01.17. 20:03:51

Blanka...

Arcméret: LVL 999
Hangerő: LVL 999
Élettapasztalat: LVL 1
Bölcsesség: LVL 1

Persze a "progresszívek" ájulásig imádják, mert nő, mert dagadt, és mert nagy a pofája.
A többieknek ez mindig is kevés volt.

Ildomár 2019.01.17. 20:05:34

@Quadanium: Azért hpgy az ilyen pondrók, mint te, akit jobb lett volna hogy ha lenyel anyád, ne köszörüljék rajta a nyelvüket.

Ildomár 2019.01.17. 20:07:21

@TCrown: Ilyen jó nőd neked életedben nem volt.

felucca02 2019.01.17. 20:09:05

@TCrown: Tévedsz, senki nem imádja. Pusztán örömünket leljük benne, hogy a hatalom annyira retteg, hogy képes egy tizennyolc éves gyereket karaktergyilkolni. Vajon mitől félnek annyira? Hiszen mindent jól csináltak, nem?

BiG74 Bodri 2019.01.17. 20:13:12

Elmentek a picsába fideszbuzerátorok. A csaj egyszer beszélt, úgy ahogy a ez az ország szégyene már többezerszer nyilvánosan. Aztán a csaj a szar, mi? Gusztustalan szar alakok vagytok!

Ekrü 2019.01.17. 20:23:41

@Quadanium: "Mi a rohadt faszért véditek annyira azt a kibaszott hülye picsát? "-Hát mert amilyen buták,őt szerették volna példaként állítani az ifjúság elé,ezért az egekig magasztalták.Most pedig védik a mundér becsületét.De persze a trágárság és a valószínűsíthető rossz tanulmányi eredmény miatt nincs az épeszű szülő még a baloldalon sem aki azt mondaná a gyermekének,hogy ez a lány követendő példa.

rallus 2019.01.17. 20:26:06

@felucca02: Szerinted hova fejlődik ez a tehetséges, jó alapokkal rendelkező kislány, mire annyi idős lesz, mint Bayer most? Ráadásul minden jel szerint ezt az időszakot neki egy folyamatos Orbán kormány alatt kell végigélnie!

Midnight Run 2019.01.17. 20:30:10

Szegény Zsolt, kezdem sajnálni.

Vagy mert annyira hülye, hogy egy 18 éves kislányt kezd vegzálni.

Vagy nem annyira hülye, de akkor elképzelni is nehéz, mivel veszik rá erre a blődségre. Mi lehet az aktájába ennek a volt népszabis, egyébként még tehetségtelennek sem tartható újságírónak....

TCrown 2019.01.17. 20:33:00

@Ildomár: Persze, persze, persze. Remek érv. Próbáld újra.

@felucca02: Honnan a fenéből veszitek hogy fél tőle bárki is? Szerintem nem fél senki, csak egészen penetránsan undorító az egész nő. Ez ilyen ellenzéki önsimogatás, hogy "jajdefélnek tőlünk". Ööö, nem.

kolomparlole1114 2019.01.17. 20:34:43

Én is intézek a bájer kommunistához egy nyílt levelet: zsótika, a cigány kurva anyádat+ Sztem ezt még képes felfogni a hugyagyú fideszfelszopó.

kolomparlole1114 2019.01.17. 20:35:57

@Midnight Run: Sztem szúrná a fosúját a kis pedofil komcsi, csak nem meri a kamerák előtt megkérdezni, aztán reméli hogy így a közelébe férkőzhet mint egy pedopap.

kolomparlole1114 2019.01.17. 20:36:47

@TCrown: te is fideszcigány vagy, mi?

TCrown 2019.01.17. 20:41:32

@kolomparlole1114: Ó, helló, megjött a entellektüell szakosztály is, látom. :) Na mondjuk hozzád képest tényleg egy minőségi, művelt nő ez a Blankácska drága.

felucca02 2019.01.17. 20:42:58

@rallus: Honnan a francból tudjam, hogy hová fejlődik? Ezer és egy tényezőtől függ. Mit a fenét próbálsz itt moralizálni, egy, a morált már régen leszaró rezsim védelmében???
Oda fejlődik, ahová az élete tart. Te meg oda, ahová a tiéd.

BOAR 2019.01.17. 20:44:36

Szerintem is komoly gondok vannak bayer légzésével.
Túl gyakran csinálja.
Hogy szakadt volna a feje az anyjába...

felucca02 2019.01.17. 20:45:09

@TCrown: Na, oké. Penetránsan undorító. Majd én is jól megnézem magamnak, aztán referálok.
De valamiért csak nagyon fontos lehet, ha a legfelsőbb szintről uszítottak rá valakit, ráadásul központilag, mivel az összes pártlap mind ugyanazt a valótlanságot írja róla.
Mi a fenét foglalkoztok vele becsípődve?

TCrown 2019.01.17. 20:49:22

@felucca02: Oké, kicsit erős voltam. A csaj olyan, amilyen, a stílusa, az az undorító. Őszintén, engem csak meglep, hogy vannak olyan körök, akik ezt a nőt, meg az általa elrikácsolt dolgokat valamilyen furcsa módon pozitívnak tartják. Nekem meg csípi a szemem, valahányszor meglátom.
És igen, úgy gondolom, hogy nem ilyen stílusban kellene kommunikálni.
De persze nyilván más meg Bayerről gondolja ezt.
Na mindegy, további szép estét. :)

felucca02 2019.01.17. 20:52:40

@TCrown: Hasonlókat!:)
1. A csaj nem az esetem.
2. Elválasztom a jelenséget attól, hogy az esetem-e.
3. Megállapítom, hogy az agresszív letámadással szemben nem nagyon maradt már terepe a józan, szelíd szónak, ezért törvényszerű a hangnem választása.

jandera 2019.01.17. 20:55:13

Tegyen be valaki már egy linket, hogy hol lehet meghallgatni a csaj beszédét!

alfacharlybravo 2019.01.17. 20:59:51

@megamedve: Pont mint veled. Azért Bayer szájából egy lóizé elfogadhatóbb mint egy 18 kislány szájából lóg ki a lófasz. De ha szexmunkásnak készül az iskola után akkor persze mindegy.

Ildomár 2019.01.17. 21:05:34

@TCrown: A gond az hogy apád bevette a hányás elleni tablettát és újrapróbálta.

BiG74 Bodri 2019.01.17. 21:08:48

@TCrown:
Nem pozitív, de kár karaktergyilkolni, pláne úgy, hogy bagoly mondja verébnek, nagyfejű!

törppicur 2019.01.17. 21:08:53

@Midnight Run: milyen az a 18 éves kislány? 18 éves vagy kislány?
A kislány otthon hóembert épít, a 18 éves azt hiszi neki mindent szabad. Tévedett.
Zsóti ugyan csúnya szájú néha, de azért már letett valamit a publicisztika asztalára, ez a neveletlen meg semmit nem tett le, csak elvett, mint látjuk, fölöslegesen, nem segített rajta.
Ha 1-gyel több éves lesz mér szavazhat, szép csendben, nem ordítva, nem mocskos pofával.
Esze akkor se lesz sokkal több. A mostani eszéért meg nem a Zsóti a felelős. Vannak szülei, van egy elhatárolódó iskolája, vannak felbujtói.

finisz 2019.01.17. 21:09:45

@alfacharlybravo: @TCrown: Tehát, ha Bayer lófaszozik, az rendben van, az egy NER-kompatibilis lófasz. Ha ezt egy random 18 éves teszi, az meg undorító. Ahham.

Food Punk · ujaruerkezett.hu 2019.01.17. 21:11:39

Hát sokat gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e bejegyzéshez, de döntésemet láthatjátok.
Minden rendszernek megvannak a szószóli!
Minden rendszernek megvannak a rétegei, minden réteghez a maga hangnemében kell szólni.
Vannak az intellektuálisok, vannak a kevébé intellektuálisak, műveltek és a kevésbé műveletek, valamint a prolik.
Mindenki döntse el Bayer Úr kiknek a szószólója. Ő ezeket az embereket kapta a rendszertől.
Hogy miért?
Biztosan mindekivel előfordult már a következő eset!
Beszélj már Te vele neked biztosan elhiszi, meg amúgy is halgat rád!
Hát ezért.
Nem kell rá haragudni, Ő ilyen és mindeki ahhoz szóljon akivel a legjobban tud azonosulni, pláne ha ez a munkája.
Gondoljatok bele abba, ti magatok kikkel tudtok a legjobbat beszélgetni?
Hát persze, hogy azokkal akikkel a legjobban tudtok azonosulni! Nézzetek szét magatok körül, ez így van!
Tanúbizonyság erre (ha van hozzá kedvetek) egy rádió csatorna, mégpedig a Karc Fm.
Halgassatok meg egy napot és rájöttök arra, hogy hány ember (proli) igényli azt, hogy Bayer Úr ápolja a lelküket.
A megbocsájtás az EMBER fő erénye és az hogy nem azonosúl olyan dolgokkal, melyeket nem tart magához méltónak

Kováts.L 2019.01.17. 21:12:06

Az emberek látható inkább ma azt veszik figyelembe, mondhatjuk azt erre, az erőszakosnak is mondható arrogáns, amolyan nyers modorú személyeket, mert most ez kell lehet a politikának is, mert jobban felfigyelnek azokra a személyekre, akik képesek ügyes és frappáns kijelentéseket tenni, ötvözni az ismereteikkel, ami olykor, akár nem a magyar nyelv ékessége is. Nincs akkora gond az ilyen személyekkel addig, amíg mondjuk nem lázítanak, hanem érzelmük ezt kissé, vagy erősebben túlfűtve, ilyen jellegű szavakkal adják elő mondandójukat, és mégis higgadtnak is tudnak maradni. Állni tudják a közönségük megnyilvánulásait, és képesek az ellenzőiknek a legnagyobb súlyúnak tűnő szavakat is, érzelmek nélkül befogadni. Valahogy az ilyen személyek az életben az örökös rettegést is lehet megtapasztalhatták, és megtanulták, erre a szerintük helyesnek vélt viselkedési formákat is. A személyiségük sok esetben elnyerheti a nézőik, támogatóik elismeréseit is. Kiválthat egyes esetekben a nem tetszéseik miatt, ilyen ellenszenves reakciókat is sokaknál.Ha az ilyen személy valami számára olyat tapasztal az életben, és azt érzi szerintük veszélyes is a társadalomra néhány fejlemény, tud ezért bármire élesben is azonnal bármilyen hangnemben válaszolni. Szókimondásukkal a talán kevésbé műveltebb célközönség is ezeket az ilyen mondanivalókat jobban megérthetik, és szeretik is, míg akik már teljesen más, nehezebb idegennyelvű szavak gondolatait is ismerik, más szemszögből képesek átlátni, meglátni a hibákat is, mondhatni műveltebbek is, nekik már ez a jelenség elfogadhatatlan. Nem lehet azt mondani hamarosan a politikai életre, hogy igazi úri modorral rendelkezik sokszor a politikai éra többsége. Az emberek zöme valóban sokat dolgozik, teszik a dolgukat, és vannak olyanok egyre többen, akik nem szeretnének tudomást venni erről az adok kapok politikai életről.A legfontosabb nekik az, hogy élhessenek békésen és jobban, ne kelljen már a hónap közepe után anyagi nehézségekkel küzdeniük. Ez valóban kezd kicsit, vagy jobban is javulni, kérdés az lesz, kiknek lehet igaza, hogy nincs talán mégsem minden rendben? Nehéz dönteni, mert a kapitalista világ, sok esetben nem mérlegel, és kőkeményen képes, néhány erős nemzet, ha kell erejénél fogva ellehetetleníteni a másik nemzetet.Bojkott stb, és addig amíg működik valamennyire egy ország, a polgárai mértékletes hozzáállással képesek a munkájukkal is tovább javítani a saját országa helyzetén.A fiatalok pedig, nekünk az ő világról alkotott, elképzeléseik, a nézeteik is egészen mások. De szerintem megértjük a lázongásaikat, és ki-ki vérmérséklete szerint elutasítja, vagy bátorítja is az ilyen gondolkodásokat. Paradox helyzet, mert mindenkinek van valamiben igaza, A probléma az mi a szavazók, nem tudjuk azt teljesen biztosan eldönteni, mi a helyes, vagy a helytelen, mert amiről szól az egész, egy másik világ, és ami eljut hozzánk kissé, vagy lehet jobban olyan, mint ha rózsaszínben látszana minden, mert szép és jó ami van, holott valójában ma is van e mögött sok olyan kérdéskör, amiben megismétlem, mindenkinek van valamikben igaza.Azt pedig eljut e ez a hang az ellenzék táborához is, meg is értik e problémákat, az okokat, igazuk is lehet e lesz lehetőség valamilyen lesz egy helyhatósági választás is idén, az ellenzék érthetően próbál felszínen maradni, míg a kormány is ellenben azt szeretné, ha visszaállna az unióban az egység, és ezt Európai nemzetekkel lehetőleg keresztény államokban közösen is élhessen békében minden nemzet polgárai. Az ellenzék pedig ma is nem tudja ebben az utolsó kérdésben mit is akarhat.A kormány pedig felépítette a szerinte helyesnek tartott kerítést, mert anno volt a történelemben három részre szakadt országunk. Most pedig már Európa recseg ropog, és a brexit is jelzésértékű, és az iszlám egy más világot szeretne.Valaki nemrég azt mondta, inkább lesz egy rabszolga Európában valamelyik cégnél, mint majd valamelyik iszlám barbár rabszolgája, esetleg talán jó esetben janicsárja.

törppicur 2019.01.17. 21:12:25

@BOAR: te mihez szóltál hozzá?
És miért?

gsgaga 2019.01.17. 21:14:54

@Kunhallmi Agnes: Ági imádlak! Ez nagyon aranyos.. :)

morph on deer 2019.01.17. 21:15:03

@alfacharlybravo:
“Bayer szájából egy lóizé elfogadhatóbb”

Rendben, akkor tied a lóizé!
Viheted

Gábor Szögyéni 2019.01.17. 21:16:20

Zsóti nem letett az asztalra,hanem állandóan elvesz onnan.

exterminador 2019.01.17. 21:18:13

@törppicur: néhány idézet Zsóti publicisztikai munkásságából:
„Férgek, csótányok, patkányok. Semmiféle magyarázat nem érdekel.”
„...a legdöbbenetesebb, amivel ez a patkány védekezik. Ott helyben agyon kéne lőni a rohadt állatot...”
„Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”
„És mennyire meg lesznek majd lepődve, ha végre falra lesznek kenve, mint a takony. Nagyon itt az ideje.”
Ezek után még van képe megszólalni.

oszka 2019.01.17. 21:19:31

aki szelet vet vihart arat..

oszka 2019.01.17. 21:22:45

@exterminador:
gondolom olvastad a zsurpubit,vagy böjtös botondot ? ha kimaradt még pótolhatod..

morph on deer 2019.01.17. 21:25:34

@exterminador:
“falra lesznek kenve, mint a takony”

Hajaj! Nála nem csak az evőeszközök használatának ismerete hiányzik, úgy látom!
Valaki adjon már a lovag úrnak egy zsebkendőt, egyúttal tanítsa is meg a használatára, ha kérhetem, mielőtt a rajongói ebben is utánozni kezdik...
Jaj.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.01.17. 21:30:58

@Ma is mentek gecizni?:

Ja ma is merünk: a geci apládat te tetves fideszes, ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofátokat. Ez ugyanis Magyarország, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ti valók bagytok.

Mankel 2019.01.17. 21:42:50

Nem értem a zsolti felháborodását a kiscsaj úgy beszélt hogy rezsiszilárd is megértse.

dare 2019.01.17. 21:47:57

Bayer most fizet ki 300 ezret Hadházynak, mert ugye ő szeret szemléletesen magyarázni, és gyakorlati példákkal is alátámasztani ezt, ezért most csinálja ezt a műfelháborodást megint az igazságtalanság miatt.

"A bíróság arra kötelezett, hogy kérjek bocsánatot Hadházytól. Ez akkor fog megtörténni, amikor Hadházyék bocsánatot kérnek a miniszterelnöktől és a köztársasági elnöktől. Addig nem."

Haláli ez a pali.
Mi köze van ennek a két embernek ahhoz, hogy fiatalok ezrei ordítják a g betűs szót Simicska grafitije miatt?
Közük?
Kb annyi közük van hozzá, mint nekem.
Vagy neki.
Ez a relativizálás tipikus Bayer, nem tud úgy megnyilvánulni, hogy abban ne legyen benne egy odamondás, vagy ne legyen benne valamilyen sértő megjegyzés.
-Figyelj má, bocs, ne hari a k.rva anyád.
Vagy
-Jó bocs a csúnya beszédért, de azért a Hadházy g.ci, Szél Detti nyeli az pont olyan mint az Orbán g.eci, Áder nyeli.
:D
Pont azért voltak abban a sörözőben, hogy ne beszéljenek csúnyán egymással, tudják ezt az egész szitut valahogymegoldani, és észrevenni a benne a saját felelősségüket.
Sikerült neki 1 óra hosszára leülni úgy, hogy ne relativizáljon bele valami csúnya beszédet az érvelésébe?
Nem.
És most csodálkozik az ítélet miatt.
De hogy:

"Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot. Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára"

Nem bírja ki, nagyon nehéz eset. :D
Hadházy helyében ezt a pénzt arra költeném, hogy egy pár alkalomra befizetném Bayert egy pszichológushoz.
Adja ki ott magából ezt a frusztrációt ami benne van, a fene se kíváncsi milyen traumákat hordoz magában, de még ettől is fontosabb az, hogy ezek a traumái ne adjanak már felhatalmazást azoknak a személyeknek, akik most ezt a 18 éves lányt is olyan hangnemben minősítgetik miatta, ami egy kicsit már kezd sok lenni.

Nagykörúton túli magyar 2019.01.17. 21:52:36

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Blankácska, ez egy másik nicked? A stílusod lebuktatott.

Ildomár 2019.01.17. 21:53:35

@Quadanium: Nem, cuncimókus, nem. Ne álmodozz! Marad neked az ötcombú asszony.

Midnight Run 2019.01.17. 22:04:03

@maxval balcán bircaman: Nem lenne nehezére. Végül is a népszabinál kezdett.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.17. 22:06:40

@Midnight Run:

Akkor a ballibek istenítették őt, pedig a stílusa akkor se volt más.

Jakab.gipsz 2019.01.17. 22:06:59

@ekitep67: Tévedsz semmi kétség !

Amit ma látsz és tapasztalsz, az a népi-urbánus vita túlreagálása.

Ez az adok kapok, pedig a múlt század 30-as éveikben kezdődött.

rovid 2019.01.17. 22:10:06

se nem mélyen tisztelt, se nem úr! A gyógyszertárban meg egy patkányt ábrázoló dobozt kérjen!

Wéső 2019.01.17. 22:30:29

Szerintem az egyenlősdivel van a baj, amit a libsik terjesztenek és mindenféle utolsó gazember/picsa is szót kaphat.

Wéső 2019.01.17. 22:32:49

@Jakab.gipsz: nem túlreagálás ez, de az egészben az a jó, hogy számszakilag a nép fog nyerni mindig is :) a butapestin meg öröm lesz röhögni.

Wéső 2019.01.17. 22:34:44

Bayernek egész életében mindig mindenben igaza volt.

Orbán veje 2019.01.17. 22:37:45

@Ma is mentek gecizni?: Haver, ilyen nicked még úgyse vót. Jó hogy reklámozod a Nemzeti Gecit, minden támogatás aranyat ér.

Orbán veje 2019.01.17. 22:40:42

Magyarország jobban teljesít. Eddig csak Nemzet Színház, Nemzet Bank, meg Nemzeti Dohánybolt volt.

A miniszterelnök úrnak köszönhetőn viszont most már van Nemzeti Geci is.

Parajpuding 2019.01.17. 23:04:00

A nyílt levél íróját nem nagyon értem. Nyílt levelet szokott írni mezei poloskáknak, bélférgeknek és hasonló gusztustalan alacsonyrendű kártevő élőlénynek? Pedig bayercsótány is pont ugyanaz a szintű lény.

exterminador 2019.01.17. 23:06:20

@Wéső: …baszd szájba a geci kurva anyádat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli! Megkúrhatnád anyádat szájba (…) Te aljas, gyáva kis geci!

exterminador 2019.01.17. 23:08:32

@oszka: volt szerencsém. De azok már elcsépeltek. Mindazonáltal nem bírtam megállni, hogy ne idézzek az ott közzétett B ayer-gyöngyszemekből egy rajongó hívének.

csakférfi 2019.01.17. 23:11:56

@maxval balcán bircaman:

"A beszédet pedig így zárta:

„Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”

444.hu/2018/12/21/gimnazistatol-ilyen-duhos-beszedet-meg-nem-hallhattunk-a-fideszrol

Tényleg "idàig süllyedtünk"?
Egy hisztizö egyetemista megmondja a "tutit"?
Ez a "divat"?
Egy elkényeztetett egyetemista vélemènye mérvadò?
Kiàll a "magyarokért?
Ennél nincs lejjebb.
A kormànyoropaganda meg "veszi a lapot".
Beszaràs!
Hisztérika vs. frusztràlt politikai elit.
Fasza.

Ekrü 2019.01.17. 23:19:07

@dare: Azért kétlem ,hogy Bayer ezt nem direkt csinálta,ugyanis ezzel a perrel precedenst teremtett.A bíróság nem csak azt mondta ki,hogy az elítélendő ,hogy Bayer "gecizett"hanem azt is,hogy ha bárki gecizik az elítélendő.Tehát ha Orbán Viktor úgy dönt ,hogy bepereli az összes indexes blogírót aki leírta az o1g-t vagy az összes politikust ,tüntetésen felszólalót aki ezt kimondta, akkor ezek a személyek bizony kezdhetnek gyűjtést rendezni a bírság kifizetésére és megfogalmazni magukban a bocsánatkérő szöveget.

exterminador 2019.01.17. 23:31:02

@Ekrü: ha Bayert mindenki beperelte volna, akiket hasonlóan minősített, akkor már valamelyik hajléktalanszállón döntené magába a kukázott metilalkoholt.
Orbán pedig közszereplő, ha mond ez neked valamit.

csakférfi 2019.01.17. 23:31:32

@Ekrü:
Közbeszéd lett a nyilvànos "gecizés"?
Tömeg elött?
Basszus....gimnazista csaj....picsa.
Mit tett le eddig?
Nagy a "pofàja"?
És.......?
30 éve viktornak is az volt.
Mi lett....egy despota diktàtor.
A "picsa" is erre az "ösvényre" lépett.
Gyalàzat!

Ekrü 2019.01.17. 23:49:21

@exterminador: Az ,hogy Bayert ki perelhette volna az ,hogy jön ide?Miért nem tették?Ahogy Orbán Viktor közszereplő úgy Hadházy is az,hisz képviselő,ha mond ez neked valamit.A bíróság mégis megítélte neki a kártérítést méghozzá ez alapján:
"És bár a bíróság a konkrét ügyben döntött, az abban leírtak egy részére, azt hiszem, most a fél ország felkapja a fejét:

A kifejezés jelentős nyilvánosság előtti használata pusztán az érintett megalázását, emberi mivoltának sárba tiprását eredményezi. Semmiféle kritikaként, társadalmilag általánosan elfogadott véleményként értelmezhető jelentése nincs

– írta a bíróság."-by Index
index.hu/belfold/2019/01/16/bayer_zsolt_pert_vesztett_300_ezret_kell_fizetnie_hadhazynak/
Tényleg nem tűnt fel,hogy hirtelen megszűnt az összes o1g-zés itt a blogszférában?

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.01.17. 23:51:24

@Ekrü:

Megszoptad te kis köcsög fidelitaszos, mert Matolcsynak már Kúria papírja is van arról, hogy legálisan lehet mondani a tényekböl levont következtetéseket, teház azt is hogy Matolcsy lop, meg azt is hogy Orbán geci, meg azt is hogy te egy kis nímand Orbán faszszopó vagy.

Ekrü 2019.01.17. 23:51:38

@csakférfi: Az ,hogy a csaj 18 évesen még gimnáziumba jár az nem menti fel a felelősség alól.felnőtt ,nagykorú.Ha ki tudta mondani azokat a szavakat akkor vállalja is érte a felelősséget.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.01.17. 23:52:40

@Ekrü: Tényleg nem tűnt fel,hogy hirtelen megszűnt az összes o1g-zés itt a blogszférában?

o1G!

Ekrü 2019.01.17. 23:53:54

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: No.látod ezek vagytok ti.Ha nem a szájatok íze szerint alakul a dolog rögtön jön az alpári,trágár stílus.Viszont, bocs, de én ebbe nem vennék részt,úgyhogy további szép estét neked,káromkodj csak magadba.

Almandin 2019.01.17. 23:55:38

@csakférfi: 30 évvel ezelőtt még nem volt ennyire alpári stílusú a közélet. Ma már egy 18 éves lánynak is természetes az ilyen stílus, ez a fő baj. Tüntetni lehet, de azért nem kellene ennyire trágár módon csinálni.
Ma már szinte mindenki mindenhol trágár, ez látszik a tüntetéseken is. A nagypofájúság nem egyenlő a trágársággal. A 30 évvel ezelőtti tüntetéseken még kulturáltabb volt a hangnem.

Ekrü 2019.01.17. 23:56:20

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Nem légy már ennyire buta.A blogírókra gondoltam .Az ilyen témájú blogok megszűntek.És ez nem véletlen.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.01.17. 23:57:40

@Ekrü:

Mi van kis hazaáruló fidelitaszos kösösg, becsődölt a propaganda gépezet és húzol vissza a kiságyba? Nem tetszik az 5-ös számú g. stílusa? Az egész blog errő szól, de nektek funkcionális amnalfabéta illibantaknak ez eddig fel sem tünt. Na jó, bújj a pizsibe és rájszolj a Vikire.

Billy Hill 2019.01.17. 23:58:20

De kár, hogy anno nem volt a Horn Gyulának legalább egy oligarchája vagy olajbárója, aki ellene fordul, és szállóigét kreál... Pedig akkor járhattunk volna H1G pólóban! Bár az Árpi bácsira sem mondtuk, hogy vén f... és szekszualizálja meg magát... Hja, milyen kis diszkrétek voltunk még a 90-es években; nem tudtuk, mi a jó!

Ekrü 2019.01.17. 23:59:27

@Almandin: Ebben teljesen igazad van.Én 20 éves voltam a rendszerváltáskor és nem emlékszem ilyen fokú trágárságra.Az pedig elképzelhetetlen volt ,hogy egy magára valamit adó lány így beszéljen .nyilvánosan.

Billy Hill 2019.01.18. 00:00:34

@Almandin: Jó, de akkor nem volt az, hogy sorban a harmadik választáson nincs váltás, és sokan frusztráltak. Ment a 4 évente cserebere, és akit érdekelt, az hullámvasutazhatott az érzelmein, egyszer fent volt, egyszer meg nem...

Ekrü 2019.01.18. 00:01:00

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Nem ,nem húzok vissza csak téged ignorállak.Keress magadnak veled egy szinten lévő vitapartnert.

Proud Mary 2019.01.18. 00:01:07

de akkor miért baj, h blanka hasonló stílusban kap választ?

Almandin 2019.01.18. 00:03:52

@Ekrü: Én csupán 12-13 éves voltam akkor. Azóta a trágár stílus az etalon. Entellektüelek is ettől képzelik magukat szókimondónak (mintha enélkül nem lehetne egyenesen megmondani dolgokat).

Almandin 2019.01.18. 00:08:08

@Billy Hill: Engem is frusztrál a helyzet. 30 éve se volt kevésbé frusztráló. A puha kommunista diktatúra is nyomasztó volt, sok ellenzékit meghurcoltak, volt III/III-as ügyosztály, meg társai. Persze, aki a kommunizmus haszonélvezője volt, az csak a jóra emlékszik. Vagy elbagatellizálja az akkori bajokat.
Ma az a legfőbb baj, hogy a fideszes bandának nincs alternatívája. 30 éve legalább a remény megvolt.

KJ4prez 2019.01.18. 00:09:38

Istenem. Valójában mi történt? "Hazaáruló!" - "Rossz tanuló!" Titánok harca.

Ekrü 2019.01.18. 00:10:51

@Almandin: Szerintem csak bizonyos körökben.A normális embereket taszítja ez a fajta megnyilvánulás.Én pld .Bayer írásainak a tartalmával teljesen egyet értek,viszont a stílussal ahogy ír,azzal nem.És nem leszek ettől kevésbé "Fideszes".Úgy hiszem,hogy a normális embereket Blanka megnyilvánulása is inkább taszítja,semmint azonosulnának vele.Én pld.nem szeretném ha a gyermekem szerint ez lenne a követendő példa.

cavalry 2019.01.18. 00:24:42

@Ekrü:
Zsótinek üzente "volna

Talán, ha az ángol szénbányákban használtattatott vaslapátit orczájával ütkeztetvén kellemesbé leende az fogainak férhetése, megértené mein lieber tekintetes uram, hogy helye hol találtassék meg az disznyóknak fogadójában és elfoglaltassék végre azt. Bátorkodék azt is javaslani, hogy a magát az muszka ulánusoknak csicsókáért felajánlandani kész tekintetes édesanyjának explanálja elképzelésit az Akadémiával kapcsolatosan, nemzetünk helyett.

Czenk, 1842 márczius, Széchenyi"

na és? régebben is volt mondás :)

Zsótinak szerencséje van hogy a lány apukája nem egy szittya magyari vitéz, mert valószínűleg komoly gondjai lennének a levegővétellel pár hónapig, és csak csövön táplálnák amíg nem szerelnek neki egy új fogsort.

Zed is not dead yet 2019.01.18. 00:37:41

Hülyeségeken lovagolni, lényegtelen nüanszokon vitázgatni, az megy.

Kéne már a lényeget látni, hogy sikerült rengeteg embert, olyan (szinte) gyerekeket is, mint a Blanka annyira felháborítania az aktuális hatalomnak, hogy ez lett belőle. Olyan embereket, akik egy kicsit is normálisabb rendszerben nagy ívben elkerülnék a politikát és törődnének a saját dolgukkal. Ez egy szándékos dolog a tisztelt kormánypárt(ok) részéről, hogy mindenkit iszonyatosan magukra haragítanak, vagy csak simán ordenáré nagy elefántok, akik észre se veszik, mit művelnek? Még a legnyugodtabb, legszelídebb, legbarátságosabb állat, kutya, akármi is megőrjíthető, ha következetesen úgy bánnak vele. Látható, hogy az emberek is.

Van itt elég fidesztroll, a birkával az élen (vagy a végen), tessék, mondják meg, ez szándékos? Apolitikus embereket addig hergelni, míg be nem pöccennek annyira, hogy aztán fegyverrel futkossanak utánatok? Ezt akarjátok? De ennek mi a tök értelme van?

törppicur 2019.01.18. 00:39:11

@cavalry: A lány apukája előszőr igazítsa el a lányát. Kicsit a fejét, hogy ne gondoljon ilyen ocsmányságokat, meg a száját, hogy ha mégis ne jöjjön ki rajta.
Azután illetheti jobb és ballábbal a már most elég terjedelmes fenekét, hogy megszokja, ha majd az álet is belerúg.

Zsóti kompenzálta a hülyeséget. Sajnos a kompenzálás nem szünteti meg sem a fröcsögő taknyosét, sem az övét. A 0:0 szerencsésebb lett volna.

Almandin 2019.01.18. 00:42:13

@Ekrü: Én rendszeresen hallgatom a tömegközlekedésen, utcán az emberek beszélgetéseit. Kb. a beszélgetések 80%-a trágár. Korra, nemre való tekintet nélkül az átlag magyar ma ilyen. Minél fiatalabb, annál inkább.
Szerintem Te egy keresztény-konzervatív polgári vagy nemesi család sarja lehetsz. Az ugyanis kb. az egyetlen társadalmi réteg ma hazánkban, ahol még botrány a trágárság és nem szalonképes. Vannak ismerőseim ebből a közegből, és ez a tapasztalatom. Mivel az emberek többsége főleg a saját társadalmi rétegén belül mozog, ezért könnyen lehet, hogy ezért nem veszed észre a jelenség valós elterjedtségét. Sőt, lehet, hogy nem is utazol tömegközlekedéssel, autózol és úri helyekre jársz, nemigen vegyülsz a "pórnéppel". Én társadalmilag középhelyzetű vagyok, többféle rétegből valók az őseim is. Emiatt jobban rálátásom van a rétegek életstílusbeli különbségeire. Személyesen ismerek nemesi, polgári, paraszti és munkásosztálybeli embereket is.

mgdé 2019.01.18. 00:45:34

@maxvaI baIcán bircaman:

"Azt írjuk, amiért megfizetnek. "

Birca, ez most egy coming out? :D

miketbeszéltek 2019.01.18. 00:46:35

@maxval balcán bircaman: "Akkor a ballibek istenítették őt, pedig a stílusa akkor se volt más."

Amit akkor olvastam tőle, az kifejezetten értelmes, jó stílusú írás volt, kocsmai trágárság nélkül....

törppicur 2019.01.18. 00:47:29

@Zed is not dead yet:
szerintem az Országgyűlésben tiszteletlenül szereplő képviselő ( a ME ajtajának tacepaózása, sziréna, cöf-cöf, útelállás, stb) azt mutatja, hogy a kulturálatlanság egy eszköz, sajnos van, akinek már a cél.

Azt, hogy a neveletlen csitrit mi háborít fel nem országos politikai kérdés, mert csak az, amit a szájába adnak. Nem gondolod, hogy Áderről, a törvényhozásról olyan SAJÁT véleménye van, amit többszáz fős tüntetésre első sorba kell tenni. Szerintem max. a menzai kosztról, a hogy csússzak be egy büfé/ruhatár szakra gyenge eredménnyel technikáiról, vagy a Lakatos Romáriónak tetszik-e a túlsúlyos és mocskosszájú leányka lelkiproblémáról.

miketbeszéltek 2019.01.18. 00:49:20

@maxvaI baIcán bircaman: "Azt írjuk, amiért megfizetnek."
Érdekes ez a szituációs etika. És mindaz a mocsok, amit ezzel legitimizáltál: prostitúció, kábszer, árulás-pld. Júdás stb. stb.-hiszen ezt mind megfizették/megfizetik......

Mákosi Rátyás 2019.01.18. 01:11:49

Nem értem ezt a felháborodást, különösen a fideszkommunisták részéről. Már évekkel ezelőtt megmondta a miniszterelnökötök, hogy vége a PC-nek, nem?? Akkor meg? Vagy erre is érvényes a "mindent szabályt, és törvényt addig kell alkalmazni, amíg nekünk tetszik (ideértve az általunk alkotottakat is)" fideszkommunista elv?

LebensraumamOsten 2019.01.18. 01:30:03

@Kunhallmi Agnes: Jelentéktelen nemzetiszinű hörgésedre a méltó válasz: Böfff!
Meg az, hogy: Púúúúúúúúúú!
Ezek azon kommunikációs módok, mellyel ti az emberiséghez alsóbbrendű trógerek egymással kommunikáltok és zsigeri ösztöneiteket megosztjákot, hiszen esetetekben ugye gondolkodásról szó sem lehet. Ahhoz tovább kellett volna fejlődnötök az elmúlt néhány millió évben. De nézzük a jó oldalát. Nagyon sok kudarcot vallott antropológus és zoológus tapsikolna, ha megismerhetett volna benneteket, hisz elmondhatták volna, hogy megtalálták a hiányzó láncszemet a disznó (Figyelem!nNem mind csüngóhasú!) és az emberszabású majmok elődei közt. A genetikusoknak ti hatalmas segítséget jelentetek a közeli jövőben.Sajnos képtelenek vagytok az univerzum általános rendezőelvét felfogni, mely szerint a nagyobb halmaz/közösség érdeke mindenkor előrébb való és érvényesülő, mint egy kisebb kupacé (jelen esetben a nemzetiszínű pockok, hörcsögök, malacok és majmok egyesült, keresztbe szaporódó hibrid állománya). Ez az ami miatt (rém) uralmatok nem lehet tartós és eszelős ideológiátok elenyészik a porba. Hacsak valami igazán nagy aljassággal nem kísérlitek meg maradandóvá tenni (mint anno 70-80 éve). Ez utóbbi esetben biztosan számíthattok a világ olyan szintű zsigeri gyűlölettel megspékelt elemi erejű ellenállására, hogy még unokáitokat is hatodíziglen ki fogják irtani. Ha nektek ez kell, megkaphatjátok.

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.01.18. 02:21:47

Egy kover leszbikus libsi, beszolt az Orbannak, hat ettol most biztos azonnal le fog mondani.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 03:42:17

Ezeket a fasiszta bayer féléket még mindig jobb ha elküldik a jó édes kurva anyjukba, mintha a pofájukba vágnának egy molotov koktélt, vagy fellógatnák egy villanypóznára, mint Mussolinit. De ami késik, nem múlik, ha sokáig feszítik a húrt.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 03:58:18

Végre van valaki, aki lealacsonyodott a bayerkretén szintjére nyílvánosan és felvette vele a kesztyűt trágárságban. Ez dícséretes. Több ilyen kellene, mert ezek a fasiszták a szép szóból nem értenek. Bayerkretén is megértette a neki címzett trágárságot mert leállt "eszmét" cserélni, és válaszolt ezekre a "szép" szavakra.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 06:25:26

@csakférfi:

Szerintem a ballibek legyenek még trágárabbak! Ez ugyanis ellenük dolgozik.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 06:26:35

@miketbeszéltek:

A stílusa ugyanaz, ez ritkán változik egy közírónál. Csak a politikai véleménye változott meg.

Periodista. 2019.01.18. 06:36:47

Ez az ember (Bayer Zsolt) annyira elvakult és korlátolt, hogy egy ilyen posztot végig sem olvasna. Ő a rendszer jelképe, egy mocskos szájú, gyűlölködő, becstelen gazember. Az ilyen csak akkor viszakozik, ha már teljesen sarokba szorítják. Mondjuk ez az idő még eljöhet.

Iván Rábaszov 2019.01.18. 06:40:41

@Orbán 1 GÉNIUSZ: .... lemondani (sajnos) tényleg nem fog, de a közérzetünk és kedvünk máris jobb lett a leányzó beszédétől.

tpl 2019.01.18. 06:49:33

Vicces, ahogy ezt a szerencsétlen, kőbuta kiscsajt a baloldal egy nagyon szűk, de nagyon hangos része látványosan a védelmébe veszi. Ha Blanka reprezentálja a ma fiatal ellenzéki magyart, az régen rossz as ellenzék számára. Szebb jövőt!

tpl 2019.01.18. 06:56:30

@Zed is not dead yet: ok, legyen ez a meggyőződésed és hidd el azt, hogy a Fidesz szándékosan provokál. Egyúttal fogadd el azt is, kérlek, hogy a kormánypártok támogatói pont az ellenkezőjét látják. Jelesül azt, hogy az ellenzék mintha szándékosan megtaláltatná magát és direkt a sírig lejáratja magát, már sokadszor. Hogy a Fidesz támogatói egy kicsit se higgyék, hogy az ellenzék az országunkért tenne. Fogadd el, hogy ezt a másik oldal így látja.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 07:38:36

@tpl:
Vicces, ahogy ezt a szerencsétlen, kőbuta bayert a fasiszták egy igen széles, de nagyon hangos része látványosan a védelmébe veszi. Ha zsótika reprezentálja a ma trottyosodó kormányoldali magyart, az régen rossz a kormány számára. Szebb jövőt!

Ekrü 2019.01.18. 07:40:10

@Almandin: Nem vagyok naiv,és pontosan tudom,hogy az emberek egymás között bizony el szoktak ereszteni egy-egy káromkodást.A fiatalok meg pláne,hisz egy bizonyos korban (13-16) még azt hiszik ez a felnőttség jele.De azért ezt 18-20 éves korra általában kinövik.Viszont olyan még soha nem fordult elő ,hogy egy (akármilyen) rendezvényen a felszólaló trágárkodjon.És hidd el ,az emberek pontosan tudják a különbséget e között meg a között,hogy baráti kőrben eleresztek egy káromkodást.Arról nem is beszélve,ha ez ellen nem lép fel az igen tisztelt ellenzék,hanem még bátorítja is csak azért mert úgy érzi,hogy kötelessége védeni a mundér becsületét,akkor előállhat az a helyzet,hogy az összes tüntetésükre,megmozdulásukra a trágárság lesz a jellemző.Ez pedig bizony azt eredményezi majd,hogy ezekre a megmozdulásokon az emberek legalja fog csak részt venni,a jóérzésű ember pedig távol tartja majd magát tőle,hisz értelmes gondolatokat úgyse hall ott,csak trágárságot.Ez lenne a cél?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 07:43:12

@maxval balcán bircaman: Szerintem a fideszfasiszták legyenek még trágárabbak! Sőt kapjanak még több állami kitüntetést is érte. Ez ugyanis ellenük dolgozik.

vénkujon 2019.01.18. 07:48:34

tehát. szlovák zsolti ha egy hordóró káromol a téren, akkor lett volna stilusos. ugyanis a ifju hölty is igy tett. de mivel szlovákzsoti közpézes tvstudiobó anyázott ezér lehetünk elégedetlenek.:)

Burgermeister 2019.01.18. 07:49:30

@B55:bizony az egy nagy reflexio

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 08:22:57

@Ekrü: "De azért ezt 18-20 éves korra általában kinövik.Viszont olyan még soha nem fordult elő ,hogy egy (akármilyen) rendezvényen a felszólaló trágárkodjon.És hidd el ,az emberek pontosan tudják a különbséget e között meg a között,hogy baráti kőrben eleresztek egy káromkodást."
Ezek szerint zsótika még ovis korban van, amikor a cöfös menetelésein, tévéstúdióban, tüntetéseken okádja a szart, folyik a szájából a fos. És hidd el ,a fideszrühellők pontosan tudják a különbséget zsótika évtizedes közösségi böfögései meg a között,hogy zsotika kapott egy saját stílusában megfogalmazott egyetlen választ a böfögésére.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 08:22:57

@Ekrü: "De azért ezt 18-20 éves korra általában kinövik.Viszont olyan még soha nem fordult elő ,hogy egy (akármilyen) rendezvényen a felszólaló trágárkodjon.És hidd el ,az emberek pontosan tudják a különbséget e között meg a között,hogy baráti kőrben eleresztek egy káromkodást."
Ezek szerint zsótika még ovis korban van, amikor a cöfös menetelésein, tévéstúdióban, tüntetéseken okádja a szart, folyik a szájából a fos. És hidd el ,a fideszrühellők pontosan tudják a különbséget zsótika évtizedes közösségi böfögései meg a között,hogy zsotika kapott egy saját stílusában megfogalmazott egyetlen választ a böfögésére.

Midnight Run 2019.01.18. 08:26:49

Én szeretném, ha ezt a Zsoltit tovább futtatná a Fidesz. Főleg, ha mélyül a stílus.

Senki nem tudja ennyire lejáratni ugyanis saját pártját és mozgosízani a másik oldalon állókat.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 08:28:28

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Sőt az ovis zsótika még ki is lett tüntetve az évtizedes szófosásáért, és minden hónapban milliós közpénzt vesz fel ezekért az okádásaiért. Ezt ugyanis a csuti geci megrendelésére, jóváhagyásával csinálja, mert ő még mukkanni se mer, nehogy elveszítse birkái körében közszent jellegét.

felucca02 2019.01.18. 08:31:13

@Ekrü: Én kicsit idősebb voltam a rendszerváltáskor és azt tapasztaltam és tapasztalom, hogy az anyaországbeli magyarnál egy trágárabb népcsoport van: az erdélyi magyar.
De nem kell ettől annyira beszarni, ez kultúra!

Ekrü 2019.01.18. 08:32:32

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:
1.Az Átáltalad cöf-ös menetelésnek nevezett békemeneten nincs felszólalás.Mikor vége akkor pedig kizárólag Orbán Viktor mond beszédet.
2.Én még tüntetésen nem hallottam Bayert trágárul felszólalni,de persze ha tudsz ilyenről akkor esetleg egy linkecskével bizonyíthatod
3.A tévéstúdió nem nyilvános rendezvény.
Mindezekkel együtt,ha figyelmesen elolvastad volna az eddigi hozzászólásaimat akkor ott láthattad volna,hogy mi a véleményem Bayer stílusáról.De az ,hogy Bayer hogy beszél attól, még nem lesz helyes Blanka trágársága,és nem menti fel őt .

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 08:33:45

@vénkujon: Egy stokedlire állítanám ezt a vadbarmot nem hordóra, nyakán egy kötéllel. Kiváncsi lennék abban a szituációban is okádná-e a fost. Szerintem folyamatosan kegyelemért könyörögne és nem a száján, hanem a kloákáján folyna az édes barna nedű.

Ekrü 2019.01.18. 08:36:07

@felucca02: Lehet ,hogy neked ez a kultúra,de nekem és hidd el sokaknak még rajtam kívül ,nem.Most komolyan,nektek ez a színvonal?Értem én ,hogy Blanka feladta nektek a leckét ,azt védeni kéne,de bizony van amikor nem érdemes.

felucca02 2019.01.18. 08:36:12

@Ekrü: Ebből ugye világosan következik, hogy az echo tévét, pláne bajor műsorait a legalja nézi, sőt, ez a célközönség.
Vagy mit akart mondani a költő?

felucca02 2019.01.18. 08:41:27

@Ekrü: Félreértesz. Tőlem blankát bedarálhatjátok, ha jól látom, már el is kezdtétek.
Az viszont nem fér a fejembe, hogy bajor százszoros szorzóval értékelendő életművét bevéditek.
Ugye, ágyúval verébre.
Lehet, ha bajor csöndben maradt volna, akkor azt mondanám, hogy van még benne szikrányi jellem. Így viszont egy jellemtelen takonnyá küzdötte le magát.

Ekrü 2019.01.18. 08:46:20

@felucca02: Nem tudom,mert én nem nézem.De kétlem,hogy az Echo tévében minden műsor trágár lenne.És persze lehet bizonygatni ,hogy manapság a trágárság teljesen elfogadott,csak épp a tények nem ezt bizonyítják.Ez csak egy szűk rétegnek tetszik,elég csak azokra a színházacskákra gondolni (pld. Krétakőr)akik ebből próbáltak megélni .Egy idő után bizony eltűnnek a süllyesztőben.Ez lesz Blanka sorsa is..Ahogy bizony eltűnt Pukli is meg az Zsebibaba vagy kicsoda,a Rékasi gyerek ,és még lehetne sorolni.

Ekrü 2019.01.18. 08:49:25

@felucca02: Linkeld be már légyszi,hol védtem én Bayer stílusát? Mert ha jól emlékszem ezt írtam:
"Én pld .Bayer írásainak a tartalmával teljesen egyet értek,viszont a stílussal ahogy ír,azzal nem."

felucca02 2019.01.18. 08:52:00

@Ekrü: A Krétakör nem "próbál megélni", hanem egy sikeres kortárs színház, a legjobbak között van.
A süllyesztő pedig elnyel mindenkit, engem, téged, blankát és orbánt is.

szepipiktor 2019.01.18. 08:53:45

A szerző vajon ezt a levelet megírta az ifjú hölgynek is?
Hogy ilyen ordas stílusban nem üvöltünk a nyilvánosság előtt (otthon sem persze), hogy az üvöltözés megvetést eredményez stb.
És hogy ezzel ő meg elérte bayerzsótti szintjét?
Ja, a saját tahónk jó tahó - már megint...

felucca02 2019.01.18. 08:54:49

@Ekrü: Igaz, ezt benéztem, bocs, harmincszor fogják beolvasni a tiszalöki kábeltévében a bocsánatkérő levelemet, és fizetek is hatvan darab ötforintossal!:)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 08:59:09

@Ekrü: Bayer csak egy rossz celebbarom, aki az ilyen okádásaival akar médiafigyelmet, és közpénzeket lenyúlni. Ez a köcsög már évtizedek óta az állam csöcsén élősködik. Ha értelmesen szólalna fel a kutyát nem érdekelné, így viszont pénzt kap a gecitől azért, hogy okádjon. Ilyen európa egy országában se fordulhatna elő, csak a fasiszta orbanisztánban.

Ekrü 2019.01.18. 08:59:45

@felucca02:
"A Krétakör nem "próbál megélni", hanem egy sikeres kortárs színház, a legjobbak között van."-Egy borzasztó szűk réteget szolgált ki.Ha annyira jól ment volna,Schillingék soha nem hagyták volna abba és mentek volna külföldre.Én egy-két éve megnéztem egy bejátszást a youtube-on ,bizony egy nagyon kicsi színpad volt ,kevés férőhellyel ,ahol ráadásul a széksorok igen csak foghíjasok voltak.

Ekrü 2019.01.18. 09:02:20

@felucca02:
"Igaz, ezt benéztem, bocs, harmincszor fogják beolvasni a tiszalöki kábeltévében a bocsánatkérő levelemet, és fizetek is hatvan darab ötforintossal!:)"-Nos ,látod ,ezzel a hozzászólásoddal pont az általad megvetett Bayerek és általad favorizált Nagy Blankák szintjére süllyedtél.Miért nem lehet egyszerűen csak annyit mondani,hogy bocs,igazad van,ezt félrenéztem?

szepipiktor 2019.01.18. 09:03:33

@felucca02:
De ki beszél itt bayerzsóttiról?
Te a csaj bedarálásáról szólsz, majd zsóttizól egy jót.
Itt a gond a csaj! És hogy megvédi a saját szektája.
Ne gondold, hogy ez véletlen volt, a csaj felismerte, vagy felismertették vele, hogy idális alany a pártpolitikához, és ne lepődjünk meg azon, ha nemsokára a momentum színeiben kiabálna a rendezvényeket.
Az új kunhalmi, rogán, botka...
Nem lehet őt már ledarálni, mert már tálcán viszik a pártközpontba. A könnyű utat választoitta.
Ti sokan számonkéritek bayerzsótti stílusát, de soha nem a saját oldal ghasonló tahóiét?
Miért elfogadott kunhalmi stílusa a tévékben? A 3. mondatánál már üvölt, mintha az emelvényen szerpelene a tömeg előtt. Még jó hogy nem csapkodja a bakancsával az asztalt, mint Hruscsov az ENSZ-ben.
Anno Hitler beszélt ilyen stílusban, ő volt az, aki mindne bekezdését halkan kezdte, majd a végén már üvöltve hergelte a tömeget.
De említhetném orbán üvöltözését a temetésen, ő is tudatosan, irányítottan üvöltött.
.
Szóvalé próbáljátok már úgy nézni a világot, hogy ugyanaz a dolog minden oldalon negatív. Nem menti fel a tahókat, ha a kedvenc pártunk tahója.

Ekrü 2019.01.18. 09:06:42

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Ha nekem nem tetszik Bayer és Blanka trágársága,akkor bizony nem tetszik a tied sem.Keress az értelmi képességeidnek megfelelő való vitapartnert...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 09:11:21

@felucca02:

A Krétakör bevételének 90 %-a állami támogatás, amit a gonosz Zorbán dktatúrája ad nekik.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 09:17:56

@Ekrü: Nem találtam a linket, ahol okádta a fost a hívei előtt is, ahogy az írásaiban és műsoraiban is. A víz nem válik kővé. Pedig volt ilyen beszéde, menetelt, közben hangszóróval okádott. Láttam. Biztos levették a videot, mert rontotta az amúgy sem fényes renoméját. Meg a hamisítás amúgyis a fasiszta haverjai művészete. Lehet az MTV stúdiójában kivágták, megvágták, eltávolították, és mézes mázas szavakkal, vigyorgással helyettesítették azokat a képsorokat. A fejét meg a hangját meg sorosra cserélték egy orosz kémszoftverrel. Manapság már nem nehéz a videokat is manipulálni, főleg ha MTV-s szakemberekre bízza.

BOAR 2019.01.18. 09:25:07

@törppicur: Majomarc, elolvastad a posztot is vagy csak tolod a sablonszöveget amiért fizet a gazdád?
Na menj a kurva anyádba.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 09:52:59

@Ekrü: Neked tetszik bayer trágársága, mert eltűröd, sőt tapsolsz hozzá hogy milliárdos közpénzekből tartja el magát és szavazatoddal támogatod zsótikát amikor a fideszre szavazol. Blankát így nem lehet támogatni, hiszen egy senki, szavazni se lehet rá.

törppicur 2019.01.18. 09:54:16

@BOAR: olvastam
Arra reagáltam, szerintem a mocskosszájú liberalfasiszta tehetsegtelen kölyök produkciojat Bayer pontosan értékelte, melynek stilusa kemeny, de a produkcio ismereteben helytallo
Amugy neked is a büdös riheringy kurva anyad, ha ez hianyzott stilustanilag

Attilajukkaja 2019.01.18. 09:55:27

@morph on deer:
"Hajaj! Nála nem csak az evőeszközök használatának ismerete hiányzik, úgy látom!
Valaki adjon már a lovag úrnak egy zsebkendőt, egyúttal tanítsa is meg a használatára"
Ez jó! :o))))

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 09:58:52

@maxval balcán bircaman: Mi bajod neked a liberálisokkal? Soha, senkinek nem ártottak, ellentétben a fasisztákkal, amilyenek a csuti geci hívei, akik egyszer már földig rombolták európát. A liberálisok szerint mindenki egyenlő, a fasiszták szerint meg ők magasabb rendűek másoknál. Szerintem ez fontos különbség.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 10:05:54

@törppicur: Milyen érdekes, hogy bayer jóvoltából kezdjük teljesen megszokni a kurvaanyázást. Most már minden lelkiismeretfurdalás nélkül el tudom küldeni én is őt a jó édes kurva anyjába. Mielőtt ez a celebmajom produkálta volna magát, azelőtt még feszélyeztem magam. Most már nincs ilyen problémám. És ezt neki köszönhetjük. Köszönöm zsoltika!

Midnight Run 2019.01.18. 10:15:09

@maxval balcán bircaman:
Mi a bajod neked a liberalizmussal? Ha nem lenne, nem is irkálhatnánk itt. Miért jobb az, ha megfosztjuk a szabadságjogaiktól az embereket? Vagy azt gondolod, hogy alapból olyan ostobák, hogy csak olyat tesznek, ami nem jó nekik?

Bayerre még visszatérve, az rendben van, hogy azokat szolgálja, akik megfizetik. Csak sajnos kontraproduktívvé válik lassan a személyisége. Kiállni és pocskondiázni a másikat előbb-utóbb ellenszendvet gerjeszt maga és a támogatói iránti.

Emellett a pénz nem minden. Ilyen erővel Birca kellő pénzért te is isteníteni fogod mondjuk a pedofíliát vagy a rabszolgatartást, esetleg az állatkínzást.

Attilajukkaja 2019.01.18. 10:19:43

@Midnight Run:
"Ilyen erővel Birca kellő pénzért te is isteníteni fogod mondjuk a pedofíliát vagy a rabszolgatartást, esetleg az állatkínzást."
De hát ezt teszi! Már régen megírta, hogy a homoszexualitásnál még a pedofília vagy a zoofília is jobb, és most a rabszolgatörvényt hozókat támogatja. :o)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.18. 10:19:54

@maxval balcán bircaman: Az megegyezik. Liberalizmus nem létezik liberális gondolkodású emberek nélkül. Nyugaton több ilyen ember van, mert ők a liberalizmus által lettek jómódúak. S ez fordítva is igaz, minél nagyobb jólétben él egy társadalom, annál liberálisabb lesz. Kölcsönösen erősíti egymást a liberalizmus a jóléttel. A nemzetiszocialista fasizmus meg csak pusztulást okoz, ahogy a történelemben már megtapasztaltuk. A nemzetiszocialista fasizmus is hozott ideiglenes jólétet, ezt azonban a mások iránti gyűlöletük hosszabbtávon elsöpörte. Jólétet hosszabbtávon csak a liberalista gondolkodás hoz. Kína is azért tudott az elmúlt évtizedekben kitörni, mert liberalizálta gazdaságát. Sokan a gazdasági válságok kialakulásáért a liberalizmust okolják, pedig válság mindig volt is lesz is liberalizmustól függetlenül, ameddig az emberek nem képesek kontrollálni kapzsiságukat. Az emberi kapzsiság a válságok okozója, nem a liberalizmus, ezt láthatjuk orbánék esetében is. Egyre kapzsibbakká válnak, pedig nem is liberálisok, hanem fasiszták.

Ma Baker 2019.01.18. 10:43:03

Gratulálok az önmagát ellenzéknek nevező politikai cirkuszi provokátoroknak, hogy megint sikerült a nettó ortóság oldalára állni némi műfelháborodással fűszerezve amögé bújva, hogy valaki hány éves, vagy milyen nemű (asszem mellesleg pont ez az a szexista előítéletes magatartás, ami ellen hivatalosan foggal körömmel harcolnak ők maguk).

Bayert beperli Hadházi mert megkérdezte tőle, hogy neki hogy esne, ha legecizné és a csököttagyú bíróság el is ítéli, mert ezek szerint gecizés (és minden más ortóság) "törvényt sért" még ha kérdeznek is a témával kapcsolatban.
Ezek után az ellenzék párhuzamosan röhög Bayeren és véd be mindenkit aki gecizik, bajszos szarozik, faszozik, arconbaszozik válogatás nélkül.
És még erkölcsileg felsőbbrendűeknek is képzelik magukat emellé. Hát ehhez a szellemi teljesítményhez csak gratulálni tudok!

Minden ballib bérretteg 2019.01.18. 11:00:51

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Na látod.. Pontosan ugyanilyen és hasonló megfontolások által azt hiszem ország világ hívhatja Blankát hülye picsának, vagy Vörös Szarnak, vagy ribancnak.

Mert hisz ő is elérte a Bayerni magasságokat.

Ma Baker 2019.01.18. 11:01:23

"Önnél kezdődik, mert azt a fajta "stílust" melyet Ön megenged magának, azt én gyökerestül irtanám ki, mert se nem irodalmi, se nem értelmiségi, de még csak nem is egyéni vagy érdekes."

Hát az is biztos, hogy a posztoló nem látott még műsort Bayertől, vagy nem olvasott komolyabb cikkeket.
Például a Tűrhetetlen című esszésorozatát, ami mély történelmi és irodalmi áttekintéssel mutatja be a ballib oldal kártékony ténykedését a 20. században, kevesek által ismert összefüggésekre rávilágítva.

magyarhirlap.hu/cikk/49514/Bayer_Zsolt_Turhetetlen

Szóval én azt mondom, bárcsak minden magyar újságíró legalább csak ennyire lenne értelmiségi, egyéni és érdekes mint Bayer.

Minden ballib bérretteg 2019.01.18. 11:02:32

Megjegyzem annak idején Loppert Dániel nevű fiatalnak nem csak a teljes baloldali média esett neki, hanem i büntető eljárás indult ellene, mely bírósági szakaszba is ért, a Medgyessy-t pocskondiázó szösszenete miatt, az MSZP-SZDSZ fmjelezte diktatúra ideján.

Ehez képest most egy újságíró megírta egy rondán beszélő hülye picsáról, hogy rondán beszélő hülye picsa.

ügyfélszolgálatos 2019.01.18. 11:02:49

Ez a Bayer egy hülye paraszt.

mgdé 2019.01.18. 11:21:46

@Ma Baker:

Szóval a magyar újságíró 'dolga' az, hogy zsidózzon.
Mondjuk az Eliosról meg véletlenül se írjon, hisz az a "felsőbb körök" tiszteletre méltó magánügye.

Te ugye egy "magyar újságíró", vagy mi a frincfranc vagy? :D

mgdé 2019.01.18. 11:27:19

@maxval balcán bircaman:

Birca, Birca, "Azt írjuk, amiért megfizetnek" Birca.

Méghogy változnak a "véleményeitek" ... :DDD

Minden ballib bérretteg 2019.01.18. 11:32:56

@Én de genere Mi:

Ahogyan a ballib hírhamisítók nem írnak Soros által szervezett Ukrajnai, és Macedón puccsról, az irányított Facebookos cenzúrájáról, a Open Society álatl lsitázott bevándorláspárti magyarellenes 224 darab megbízhatónak titulált Ep képvsielőről, a migránsok által elkövetett nemi erőszak hullámról Eu szerte,
Úgy a jobboldali média se ír az Eliosról, igazad van.

Midnight Run 2019.01.18. 11:36:32

@maxval balcán bircaman:
1987-től a Népszabadságnál dolgozott, tehát valóban a baloldal szekértolója volt.
Azóta váltott, mert vagy megfizetik jól és/vagy valamivel zsarolják.

Nagyon jó cikk róla: 24.hu/belfold/2015/04/21/bayer-zsolt-nem-gyulolni-nehez/

De jól mondtad, valószínűleg a pénz a lényeg. Van egy olyan embertípus, aki pénzért bármire hajlandó. Ő valószínűleg ilyen.
Én sajnálom érte, mert egy tehetséges gyerek és komoly árat fizet ezért a havi 1 misiért.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 11:41:22

@Attilajukkaja:

A "rabszolgatörvény" név fantázia, nincs rabszolgaság. A túlórák növelését nem támogatom.

A pedofília kevésbé rossz a homoszexnél, mert sokkal ritkább és alig létezik propagandája.

Ekrü 2019.01.18. 11:52:14

Legújabb hír ,kiállnak az ellenzéki politikusnők Blankáért. :))Csak néhány név:
Bangóné Borbély Ildikó, Bősz Anett, Demeter Márta, Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Vadai Ágnes
No comment.... :))))

Midnight Run 2019.01.18. 11:54:39

@maxval balcán bircaman:
Ide másolom neked a wikipedia definícióját a liberalizmusról (hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus):

"A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus. "

Te neked ebből mi nem tetszik: 1) személyes szabadság 2) törvény előtti egyenlőség 3) Egyéni szabadság, mint legfontosabb politikai cél 4) Uralkodó nem isteni felhatalmazása 5) Nem örökölhető kiváltságok 6) Nincs államvallás 7) Nincs protekciónizmus.

Melyik része nem tetszik, esetleg az összessel bajod van?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 11:57:42

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Liberalizmus által jómódúvá lenni? Akkor miért van tele a világ szegény, példamutatóan liberális osrzágokkal?

mgdé 2019.01.18. 11:58:57

@Minden ballib bérretteg:

Írjanak!

Szerinted őket - a bérújságírókról beszélek - jobbnak tartom?

(Mondjuk újságírói átlag színvonalban még igen, átlagban jobban birtokában vannak az írás képességének. A ... (szinte bármelyik) sokkal jobban ír, mint a Pesti srácok, képzettebb, okosabb, műveltebb, szélesebb világlátású emberek. Tévedéseiktől vagy igazaiktól függetlenül. Tudod, a forma ...
Zsoca meglehetősen alacsonyra tette a mércét, hogy indulatoskodással és trágárkodással akar kitűnni. Az én - megengedem, nem feltétlenül átlagos - elvárásomhoz képest a politikai Mónika és Győzike show-k, Való Világok és Big Brotherek szintjét választotta, lelke rajta.
Tudom, tudom, haszonelvűség, mindenkinek csak 1 szavazata van, s a Mónikások sokkal nagyobb tömeg. Ettől még megvethetem ezt a stílust.)

ui.:
A macedónoknak - kicsik - muszáj kiegyezni valakivel, vagy a görögökkel, vagy a szerbekkel, esetleg a bolgárokkal, különben 30 éven belül megeszik őket az albánok. S ezt ők is tudják. Úgyhogy a 'puccsod' mögött a "két pogány közt egy hazáért" dilemmájuk áll, s most épp a labancosok vannak felül.
De azt azért ne gondold, hogy Gruevszki egy Bethlen Gábor, lóizét, max. egy rosszabb kiadású Thököly ...

De majd Birca - ezt most fizetetlenül :DDD - pontosabban elmagyarázza, "nyugatbolgár" ügyekben nyilván tájékozottabb az átlagnál. (Csak majd le kell számítani a magyarázatából a szemüvege elég erős torzítását. :D )

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 12:01:17

@Midnight Run:

Így igaz, Bayer ballib volt, sőt több ideig volt az, mint a Fidesz vezetése. Emlékszem, amikor még ballibként kritizálta aFideszt annak antiballib fordulata alatt. Bayer csak 2-3 évvel később lett ismét hithű fideszes.

mgdé 2019.01.18. 12:02:36

@maxval balcán bircaman:

Te írtad, én csak idézlek. :D

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 12:04:31

@Midnight Run:

A cikked elfogult.

A libealizmus lényege más. Egy mondatban: az az eszme, hogy nincs társadalom mint önálló fogalom, az csak az egyének összessége, s így az egyéni szabadságjogokkal biztosítható az ideális rend, melyben az egyes egyének önzése egymást jól kiegészíti. Az állam legyen gyenge, a gazdaságba ne szóljon bele, a jogilag egyenlő egyének képesek mindent saját maguk elrendezni a piaci elvek segítségével. Más állameszme szükségtelen, avallás magánügy.

Önállóan gondolkodó 2019.01.18. 12:11:08

Sziasztok!

Olvasva a kommenteket, zseniálisan kirajzolódik, hogy amúgy hol tartunk ma, így együtt, magyarok. Elképesztően kevés aki tárgyilagosan néz és/vagy lát eseményeket, személyeket. Felőlem Bayer Zsolt lehetne egy követni való példa a megjelenéseivel, legyen az élőképes vagy nyomtatott. Most nem látom annak. Blanka, mint írtam, nem a legmegfelelőbb módon tette amit tett, sőt. Ezt is leírtam.
Az viszont kb senkiben sem merül fel, hogy aki ezt a gondolatsort írta, jelesül én, teljesen függetlenül tud hülyének nézni bal oldalit és jobboldalit is, és ha úgy van, dicsérni is. Tök mindegy nekem ki milyen zászló alatt áll. Nem érdekes. Nem az érdekes, hanem amit tesz. A Bayer-Blanka jelenség meg inkább szomorú, mint érdekes. Abban a pillanatban hagynám abba ezt a nemrég elkezdett valamit itt, ha ezért bárki bármennyi pénzt ajánlana. Nem mintha ez fenyegetne, csak jelezni akartam: ez hobbi. Mindenki előtt ott a lehetőség. Billentyűzet, net, ennyi. Ezt a műfajt nem kell komolyan venni. Véleményekről szól. Az meg mindenkinek van, és az a jó.
Szép napot Nektek, Önöknek!
Sz. G.

mgdé 2019.01.18. 12:12:10

@Minden ballib bérretteg:

Ukrajna (egész más történet mint Macedónia):
"Soros" alatt az USA-t, netán a CIA-t érted?
Úgy esetleg igazad van, csak akkor nevezd nevén!

Szerinted az USA-nak - rövid/közép távon - tetszett az EU és Oroszország közeledése? (Schrőder - Putyin) Hát, tett ellene. (Hosszabb távon szerintem mellé lőttek, Kína ellenében szükségük lenne egy mellettük álló erős Európára ÉS egy viszonylag békés, kiegyensúlyozott Oroszországra.
No, Ukrajnával ezt az opciót egy időre elbaszták.)

Midnight Run 2019.01.18. 12:21:43

@maxval balcán bircaman:

Birca, amiről te írsz, az az anarchia. Az nekem se tetszik.

Egy liberális pont egy erős államot szeretne, ami biztosítja a liberális jogokat: például a bűnözőt megbünteti. A liberalizmus nem azt jelenti, hogy azt csinálok, amit akarok vagy amit a egyének önzése diktál, hanem azt, hogy van egy határ, amig szabadság van, a határt átlépni viszont nem lehet, mert a közösség megbűntet.

A liberálisok azt sem mondják, hogy az állam ne szóljon bele a gazdaságba. Pont azt kérik, hogy legyenek tiszta szabályok, amit az állam keményen betartatt. Igenis be kell avatkozni a gazdaságba, ha valamelyik gazdasági szereplő átlépi ezeket a határokat, pont, hogy aktív állami részvétel kell. Az nem tetszik neki, hogy az állam sok helyen tulajdonos legyen, bár szerintem több olyan terület is van, ahol lehet az állam tulajdonos, de ezek kivételek.

"jogilag egyenlő egyének képesek mindent saját maguk elrendezni a piaci elvek segítségével" - ezt sohasem mondja. Pont azt szeretné, hogy törvény előtti egyenlőség legyen, tehát a vitás ügyekben független bíróságok döntsenek.

"az az eszme, hogy nincs társadalom mint önálló fogalom, az csak az egyének összessége" - ezt sem mondja soha. Létezik társadalom, léteznek egyének, de ha az egyének szabadságjoga sérül egy csoporttal szemben, akkor az egyénnek ad igazat. Például bulit rendezek 10 haverommal, amivel zavarom a szomszédom éjszakai nyugalmát, akkor nem a csoportnak van igaza.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 12:41:15

@Midnight Run:

Szerintem nézz utána a liberalizmus alapelveinek. Mekfox lepődni...

Attilajukkaja 2019.01.18. 12:41:57

@Ekrü:
"De azért ezt 18-20 éves korra általában kinövik."
Ezt erősen vitatom! Már csak az itteni hozzászólások alapján is.

"Viszont olyan még soha nem fordult elő ,hogy egy (akármilyen) rendezvényen a felszólaló trágárkodjon."
Bayer rendszeresen csinálja, és nem csak rendezvényeken, hanem a televíziós műsorokban is. Azt pedig sokan nézhetik, hallhatják.

mgdé 2019.01.18. 12:49:35

@maxval balcán bircaman:

Itt:
"
maxvaI baIcán bircaman · bircahang.org
2019.01.17. 22:19:03
@Midnight Run: Azt írjuk, amiért megfizetnek.
"
Azaz, maxvaI baIcán bircaman: AZT ÍRJUK, AMIÉRT MEGFIZETNEK.

Birca, Birca, miért nem maradsz inkább csöndben, ha elb@ctad? :DDD

Inkább Macedóniáról írj ...

Khonsu 2019.01.18. 13:04:27

Az a rezsim, mely büszkén leszámolt a "PC"-vel, nem kellene meglepődjön akkor sem, ha néha a fogadó oldalra kerül. Persze onnan nézve nyilván kellemetlenebb... :)

Felk Entelme 2019.01.18. 13:14:48

Elszomorító, hogy ez a mostani rendszer, hogy orbán jellemtelen, hataloméhes, gonosz személyisége mennyi takonygerincű, senkiembert hozott a felszínre, akik jobb esetben(?) pénzért, esetleg meggyőződésből öklendezik fel bűzös, meghaladott véleményüket.

csakférfi 2019.01.18. 13:17:03

@Önállóan gondolkodó:

"Az viszont kb senkiben sem merül fel, hogy aki ezt a gondolatsort írta, jelesül én, teljesen függetlenül tud hülyének nézni bal oldalit és jobboldalit is, és ha úgy van, dicsérni is. Tök mindegy nekem ki milyen zászló alatt áll. Nem érdekes. Nem az érdekes, hanem amit tesz. "

:)

Isten nincs....leszögezném a tévedések elkerülése végett.

"4Ifjoncokat teszek vezéreikké, és sihederek uralkodnak rajtuk. 5Sanyargatja a nép között ember az embertársát, egyik ember a másikat. Rátámad az ifjú a vénre, a hitvány a tekintélyesre."
..isten elítéli a júdai nőket hiúságuk miatt

16Ezt mondta az ÚR: Mivel Sion leányai büszkélkednek, fejüket fenn hordva, szemükkel kacsingatva járnak, kényeskedve lépegetnek, és lábpereceikkel csilingelnek, 17ezért kopasszá teszi az Úr Sion leányainak a fejét, és fölnyíratja halántékukat az ÚR.
"
...
..
9Személyválogatásuk ellenük beszél, vétkeiket Sodoma módjára hirdetik, még csak nem is titkolják. Jaj nekik, mert maguknak okoznak bajt! 10Mondjátok az igazaknak, hogy jó dolguk lesz, mert tetteiknek gyümölcsét élvezhetik. 11Jaj a gonosznak! Rossz dolga lesz, mert saját tettei szerint bánnak el vele. 12Ó, népem! Gyermekek sanyargatnak, asszonyok uralkodnak rajtad! Ó, népem! Vezetőid félrevezetnek, tévútra visznek téged!

Ézsiàs pròféta könyve.

Egy "làtnok" veszett el benned.....egy pròféta.

:)

Ne vedd sértésnek....csak "szívatlak'.

Minden ballib bérretteg 2019.01.18. 13:26:00

@Felk Entelme:

Az a mázli az egész nyomorúságban, hogy a magadfajta ballib férgek olyan kevesen vannak, hogy a hazaáruló tetves jellemük ellenére se tudnak jelentősebb kárt okozni az országni, mint 1-2 aghyalott hülye picsát rávenni arra hogy nyilvánosan szarozzon, faszozzon és gecizzen, amire a ballib értelmiség egyként veri a faszát.

csakférfi 2019.01.18. 13:26:40

@maxval balcán bircaman:

"57 Egyenesség vezérli az országot, csak a háború kíván ravaszságot. Tétlenség hódítja meg a világot. Mindezt honnan tudom? Íme: „Mikor az országban sok a hívság, szaporodnak a nyomorúságok; mikor a népnek fegyvere éles, sokasodnak a lázadások; mikor sok az ügyes mester, gyarapodnak a ritkaságok; mikor sok a parancs, a törvény, sűrűsödnek a tolvajok, betyárok.” Ezért így szól a bölcs: „Ha nem cselekszem, megnyugszik a nép, ha békés vagyok, megjavul a nép, ha nem háborgok, gazdagszik a nép, ha igényem nincsen, egyszerű a nép.”
Lao Ce

Ballib...jobblib....konzervatív....centrum...mérsékelt....szélsòjobb....szélsöbal......csak az emberi hulyeség ékes pèldàja.

csakférfi 2019.01.18. 13:31:37

@Felk Entelme:
"168. Oh, ti emberek! Mindabból, ami a föl--dön található, egyétek a megengedettet és a jót! Ne kövessétek a Sátán nyom--dokait, hiszen ő a ti nyilvánvaló ellen--ségetek.169. Ő kizárólag a rosszat és a szégyenletes--séget parancsolja nektek, és azt, hogy olyat mondjatok Allahról, amiről nincs tudásotok.170. Ha az mondatik nekik: „Kövessétek azt, amit Allah kinyilatkoztatott!” Azt mondják: „Nem! Mi azt követjük, amit az apáinknál találtunk!” Talán akkor is [így tesznek], ha az apáik nem fogtak fel az eszükkel semmit, és nem vezéreltettek az Igaz Úton?171. A hitetlenek hasonlatosak ahhoz a jószághoz, amelyet valaki szólít, de az nem hall meg mást, csak [hangos] hívást és kiáltást. Süketek [ők], némák és vakok. Nem használják az eszüket.

Koràn idézet.
Miket nem mondasz!
:)

mgdé 2019.01.18. 13:39:57

@maxval balcán bircaman:

Jobban megnéztem. Merinói?

(Bocs, ha nem értek hozzá.)

Azt állítod, két külön személy irkál?
De mi van, ha ugyanaz?
Netán rés van a páncélodon?
Ha igen, miért?
Vajon szándékos-e egy ilyen bölcs embertől, hogy midőn csatába indul, nem figyel oda kellően a felszerelésére? Netán a háttérhatalom ravasz kettős ügynökének ún. "inverz gyökhármasügynök" csele?

Valamint, eleve: Elhihetünk-e bármit is az Al-Dunán átkelt ravasz barbároknak?

Baszileiosz

Nos? :D

Almandin 2019.01.18. 13:52:06

@felucca02: Ez nem hungarikum. Az egész nyugati kultúrkört érintő jelenség. Én évek óta sok Youtube-videót nézek. A kommenteket angolul is elolvasgatom. A hozzászólók nagy része ott is trágárkodik (angolul).
Az erdélyi magyarokról annyit, hogy a rokonaim közt is vannak/voltak, és ők nem voltak mocskos szájúak.
Az angol trágárkodáshoz: meg se tudtam volna tanulni az ilyen irányú szókincset, ha nem néztem volna feliratozott amerikai filmeket. A több évtizede kiadott szótárakban ugyanis nem voltak benne a trágár kifejezések, talán valami népművelői szándékkal. Pedig ha külföldön ilyesmit vagdalnak a fejedhez, azért nem árt érteni.
Ma a fiataloknál divat olyan ruhákat is hordani, amin angol trágárságok vannak. Különösen a f.c...g. Sőt, gyakran a mássalhangzókat írják csak ki: FCKN. Sokan az idősebbek közül nem is értik ezt, a fiatalokat (legalábbis akik hordják), nem zavarja.

Zed is not dead yet 2019.01.18. 13:57:08

@törppicur: De, gondolom. Egy 18 éves ember nagyjából ugyanannyira készen van agyilag, mint egy 40 éves. Lehet hogy kevesebb az élettapasztalata, de lehet hogy volt neki olyan élete eddig is, hogy bőven meghaladja az élettapasztalata is más 40-50 éves emberekét. Hogy valaki bölcs-e, az ugye azt jelenti, hogy a tapasztalatait, olvasmányait, stb. fel tudja-e dolgozni. Ehhez nem kellenek feltétlenül évtizedek. Hogy valaki indulatában trágár-e, az semmilyen korrelációt nem mutat se életkorral, se iskolázottsággal, se bölcsességgel. Ismerek ráadásul jópár olyan 20 évnél fiatalabb embert is, aki olvasottabb, intelligensebb, iskolázottabb és bölcsebb is (!), mint számos, ma a politikai rivaldafényben fürdő veterán politikus.

Az pedig, hogy valaki milyen rendezvényen mondja el a mondókáját, nem feltétlenül jelenti azt, hogy őt annak a rendezvénynek a szervezői "tették oda" és "adták a szájába a mondókáját". Ha ismerném a Blankát, ezt jobban tudnám, de ha nem ismerem személyesen és nem láttam/hallottam eleget belőle, akkor nem formálok ezügyben véleményt, mert azzal nem róla, hanem magamról adok (szegénységi) bizonyítványt. Te ismered őt eléggé hogy ilyen határozottan kutyázd őt? Egyébként nem ciki valakit indulatból-sárdobálásért elítélni, majd rögtön ugyanezt csinálni? Nem gáz ha emiatt te is pont olyan leszel/vagy, mint amilyennek őt beállítod?

Egyébként látom, hogy a trollok nem tudtak kérdésemre semmilyen érdemi választ (sőt, semmilyen választ) adni, szóval nyilván erre nem kaptak szövegkönyvet a gazditól. konkrétan a birka szerintem már nem is egy személy, hanem egy korlátozott szövegkészletből dolgozó programozott chat-bot. Szánalmas ez.

Megjegyzem, azok a politikusok, akik jelenleg az országban láthatóak, számomra és a legtöbb reálisan gondolkodó, racionális ember számára semmilyen választékot nem képeznek. Egyik sem alkalmas arra, hogy bárki bármire bizalommal felkérje hatalommal ruházza fel őket. Tök mindegy, hogy fidesz, vagy mszp, vagy micsoda. Könyöklés a hatalomért, könyöklés a pénzért, ennyi mind. Sajnos ebben európa régebben demokratikus országai sem sokkal jobbak. Tényleg kétségbeejtő és szánalmas ez az egész.

Almandin 2019.01.18. 14:00:40

@Ekrü: Egyszerűen az elmúlt évtizedekben eluralta a trágárság a mindennapi életet. Ma már internetes hírportálokon is vannak nem megfelelő stílusértékű cikkek, ha nem is ilyen töményen. 15-20 éve még botrány lett volna belőle. Egy tévés műsorvezetőt kirúgtak volna akár egy trágár szó miatt is. Én se várok senkitől tökéletességet, majdnem mindenkivel előfordul, ha mérges, megbotlik, hogy néha kiszalad a száján ilyen, de ma az életvitelszerűen, kötőszóként trágárkodás lett a szokás. A köznyelv szerves része lett.
Én gyakran hallom idősebbektől is, ez nem kinövés, inkább szocializáció kérdése. Egyszerű szociálpszichológiai dolgok (pl. konformizmus) vannak a mögött, hogy az emberek egyre nagyobb része így beszél. Ezért lehetséges, hogy ez a gimnazista lány is rendben lévőnek találta, hogy ilyen stílusban szidja a köztársasági elnököt. Az alap tisztelet kezd kiveszni a társadalomból.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 14:16:57

@Én de genere Mi:

Azt mondod, nem csinálható bárkiről hamis nikk? S azt, az eredeti nikk a felelős ezért?

Zed is not dead yet 2019.01.18. 14:21:02

@Almandin: A konkrét esetben szerintem a trágárság egyértelmű jelzése akart lenni annak, hogy nincs meg a tisztelet és ez teljesen jól érthető is volt.

Egyébként amikor a legtöbb cég vs. magánszemély kommunikáció az üzleti életben is következetesen kapásból letegezi az embert, akkor nagyjából mire lehet számítani? Eleve egy telefonszolgáltatótól, vagy egy kereskedőcégtől is milyen virtus már ez a csuklóból tegeződés? Aztán ha jövőre az lesz a trendi, akkor a Mediamarkt azzal fogja indítani a hírlevelét hogy "He' bazme' hallod-e milyen jó kütyüket adunk el neked mingyá'"?

Zed is not dead yet 2019.01.18. 14:22:45

@maxval balcán bircaman: Azt mondom pontosan ugyanaz a nicknév nem adható két külön felhasználónak, ez eleve informatikai alap. Szóval ne takarózz ilyen "nem én voltam" dumákkal, ez már az oviban se volt túl hatékony.

csakférfi 2019.01.18. 14:31:41

@Almandin:
"Egész nyugatj kültúrkört érintö probléma"?
Mi a f...om bajuk van a skandinàv vagy német francia....stb. fiataloknak?
A jòlét az agyukra ment.
Amúgy okvastam a tegnapi kommentedet amit nekem címeztél.
Gyalàzat ez bàrhigyan is nézzük.
18 éves kamaszra...vagy politikus arroganciàra nézve.
Lényegtelen.

csakférfi 2019.01.18. 14:36:14

@Zed is not dead yet:
Tisztelet......manapsàg?
Mikor mindenki (pszichològus..tanàr....orvos...pap..stb.) a "gyerekek lelke ne sérüljön"..òdàkat zengi.
Övék a jövö.....meg hasonlò faszsàgok.
Íme az eredmény.
Tisztelet......az meg mi?

Attilajukkaja 2019.01.18. 14:41:50

@Almandin:
"ma az életvitelszerűen, kötőszóként trágárkodás lett a szokás. A köznyelv szerves része lett."
Valahol már írtam, hogy Orbánnak talán kár volt olyan büszkén kijelentenie pár évvel ezelőtt az évértékelő bazári parádéján, hogy Magyarországon végre beszünteti a PC beszédet, kommunikációt. Itt aztán most már mindenki úgy beszélhet, ahogy akar.
Valószínűleg Blanka stílusával sem lett volna az égvilágon semmi gondja a kormánypártiaknak, ha nem a Fideszt szidta volna, hiszen máskor ez még soha nem zavarta őket. Még az öregeket vagy a keresztény Értelmiségiek Szövetségét sem.

csakférfi 2019.01.18. 14:49:59

@Attilajukkaja:
Olvasgatom a wikit....sokszor.

" fogalom maga máig filozófiai viták kereszttüzében áll, ily módon nem tisztázott teljes mértékig, hogy mit kell értenünk alatta, értelmezésére számos elméletet vázoltak fel.

Fogalom címszò

"Az igazság a valóság ellenőrizhető tényei, és az erről szóló állítások megfelelése egymásnak. Az egyik legvitatottabb filozófiai fogalom – az olyan fogalmakkal együtt, mint például a "szépség", a "létezés", a "kötelesség" vagy "Isten".

Igazsàg címszò

"Az előző háromtól jelentősen és érdemben különbözik a naturalista kozmológiai etika. Ez az erkölcsöt az egyetemes világtörvényben találja meg. Ilyen felfogású a hérakleitoszi „logosz”, a konfuciánus „mennyei béke” és a püthagoreus „égi összhang” is.

Erkölcs címszò

Zavaros elmék....zavaros tàrsadalom.

Attilajukkaja 2019.01.18. 14:54:50

@csakférfi:
"Zavaros elmék....zavaros tàrsadalom."
Mindenhol vannak zavaros elmék, csak nem mindig az ő kezükben van a hatalom. :o)

Bandi Pusztai 2019.01.18. 14:57:45

@tpl: az igazi kőbunkó te vagy! Aki egy 18 éves lányra ezt mondja, az semmi másért nem teszi, mert ilyenkor gondolja azt, hogy az az icipici himbilimbije a gatyájában nagyobb lesz.
Egy ilyen megnyilvánulás csak azt bizonyítja, hogy egy kis pöcs vagy, akire pedig ilyen véleményt mondasz, arra meg borzalmasan irigy! És tudod miért, mert a cipőjét nem viheted! Mert ő olyan, amilyenné te soha nem tudsz válni! Ezért egy kis pöcsű senki vagy, aki így akar nagynak látszani. Csak szánni lehet téged

Ellenzéki Tüntető 2019.01.18. 15:10:44

mindig öröm mikor az orbángeciző ellenzék elmondja, hogy mi is a jómodor.

csakférfi 2019.01.18. 15:11:10

@Attilajukkaja:
Mutass egy bölcs kiegyensúlyozott nyugodt àllamföt!

Ellenzéki Tüntető 2019.01.18. 15:13:30

@Midnight Run: "Egy liberális pont egy erős államot szeretne,"

"az állam rossz gazda" az kiknek is volt a mantrája, nemtod véletlen

csakférfi 2019.01.18. 15:14:34

@Bandi Pusztai:
"mert a cipőjét nem viheted! Mert ő olyan, amilyenné te soha nem tudsz válni"

Mi.....egy 18 éves habzòszàjú lànynak?
Bakker.....olyan sötét....még mint a fideSS.

Attilajukkaja 2019.01.18. 15:14:56

@csakférfi:
Nálunk? Talán Göncz Árpád. Miniszterelnököt nem nagyon tudnék így hirtelen.

Ellenzéki Tüntető 2019.01.18. 15:17:18

@B55: "A kislány reakciója reflexió "

nyihaha óvónéni az úgy kezdődött hogy a bajerzsóti visszaütött

nem érzitek ezt kibaszott szánalmasnak, hogy még csöpög a szátok szélén az orbángeci, de már nyafogtok hogy jaj kérem hogy lehet így beszélni egy szegény pici lányról akit mi toltunk be a harctérre?

Attilajukkaja 2019.01.18. 15:26:12

@Ellenzéki Tüntető:
"óvónéni az úgy kezdődött hogy a bajerzsóti visszaütött"
Vagyis Blanka már évek óta uszít, trágárkodik, fröcsög a médiában és a rendezvényeken, a Zsóti meg csak most reagált először életében, mert annyira felbőszítette Blanka mondandója és stílusa?

"még csöpög a szátok szélén az orbángeci"
Bocsánat, de ha egyszer Orbán elfogadta ezt a jelzőt, soha nem tiltakozott ellene, akkor miért ne hívhatná őt így a népe?

"jaj kérem hogy lehet így beszélni egy szegény pici lányról akit mi toltunk be a harctérre?"
Ki tolta őt be? Amúgy meg nem egy pici szegény lány, hanem egy nagyon karakán diák, aki ellen most lejáratókampányt indított a kormány. :o)))

Almandin 2019.01.18. 15:27:32

@Zed is not dead yet: Engem is zavar a tegeződés túlzott terjedése is. Egy élelmiszerboltban már megszoktam, nem zavar, de az elmúlt 5-10 évben már bankban meg hasonló helyeken is terjed (oda végképp nem való). Sőt: sok olyan helyzet van, ahol már zavaros, mi illik ezen a téren. Pl. boltban magázva köszönök az eladónak, ő visszategez. Elköszönéskor letegezem, erre visszamagáz. Szerencsésebbek azok a nyelvek, amiken ez nem különül el. 30 éve még egyértelmű íratlan szabályok léteztek tegezésre-magázásra, ma nincs ilyen. A tegeződést meg kellene hagyni a bizalmas kapcsolatok kifejezésére (barátság).

csakférfi 2019.01.18. 15:32:34

@Attilajukkaja:
:)
Àrpi bàcsi màr meghalt.
Jò ember volt.
Csak nem hatalim volt a kezében.
Jekép csupàn.
Sohasem kormànyzott....s alkotott jogot.
:)

Ellenzéki Tüntető 2019.01.18. 15:34:59

@Attilajukkaja: Öreg te valami retardált lehetsz ha nem veszed észre, hogy szerinted egyszerre helyénvaló az orbángecizás, és csúnya dolog ha az orbángecizőre hasonlókat mondanak. Komolyan, nálad már az óvódában elbaszódott valami.

"Amúgy meg nem egy pici szegény lány" ja ha sajnáltatni kell mert esetleg rá írnak csúnyákat, akkor szegény pici lány, ha meg dicsérni mert ő ír csúnyákat, akkor fasza karakán fiatal, annyira kibaszott szánalmas ez amit előadtok :D Bayerre mutogattok miközben orbángeci bajszosszaroztok, SZÁNALMAS. Ez az ellenzék vergődésének a vége, jól nézd meg :D

Attilajukkaja 2019.01.18. 15:47:00

@csakférfi:
Rendben, akkor Árpi bácsi nem volt államférfi.
Szerintem még Bajnai lehetett kiegyensúlyozott és bölcs. Abban az egy évbe, amíg miniszterelnök volt, pontosan tudta, mit akar és jókat is csinált. Bölcs volt, mert nem indult újra a posztért. Pedig én kíváncsi lettem volna, hogy irányította volna az országot. :o)

@Ellenzéki Tüntető:
"Öreg te valami retardált lehetsz"
Velem ezzel a beszédstílussal nem jutsz messzire. Próbáld meg moderálni magad!

"nem veszed észre, hogy szerinted egyszerre helyénvaló az orbángecizás, és csúnya dolog ha az orbángecizőre hasonlókat mondanak."
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki leorbángecizi a Blankát. :o))))
A gond ott van, hogy a kormány hazugságokat terjeszt róla, ezzel próbálja lejáratni. Azt hiszik, hogy az ilyen karaktergyilkolászás majd ellene fordítja a fiatalokat. Hát nem!

"ha meg dicsérni mert ő ír csúnyákat, akkor fasza karakán fiatal"
Nem, ő minden esetben egy talpraesett, karakán diák!

"Bayerre mutogattok miközben orbángeci bajszosszaroztok"
De miért zavar téged ez az O1G, ha magát Orbánt nem zavarja? Amúgy meg Bayer kezdte el ezt az egész mókát. Ha ő nem szól be Blankának, most a kutyát nem foglalkoztatná a téma. Akkor most ki is a szánalmas? :o))))

Pesti 2019.01.18. 16:07:00

Megvédeni nyílvánosan káromkodó emberek, de politikai okok miatt azonnal meg is különböztni őket igen siralmas erkölcsi állapotokra utal. Az ország lezüllése nem új dolog, gyerekek, nők, férfiak kortól függetlenül része a magyar társadalomnak.Nincs kritikája a vulgáris viselkedésnek, a parlamentben is használják, politikai töltetű lett Arany János nyelve.Szégyen.

mgdé 2019.01.18. 16:09:28

@maxval balcán bircaman:

Azt mondom, aki bölcs paplovagként indul szent háborúba, az jól átgondolja milyen karakterekkel pingálja ki a pajzsát. :)

(Ugye nem gondolod, hogy minden egyes komment elolvasásakor kötelezően rá kell nyomni a profilra is. Ezt Matuzsálemtől várd, ő ráér. Vagy hogy mindig kapásból rá kell érezni, az I (nagy i) és l (kis L) közötti stíluskülönbségekre, főleg, ha több ilyen páros is muzsikál a színpadon.)

Valamint, a neten nickek - szerep - beszélgetnek, nem emberek.
Nem gondolom, hogy ez jó, de ez van.
Van amikor 100 %-osan teljes a testi-lelki azonosság, de ez ritka.
(Lásd pl. itteni és életbeli trágárkodás, sértegetés, durvaság.
Valamint kor, súly, mellméret, farokméret, IQ, tehetősség. :D)

sörman 2019.01.18. 16:11:49

Kedves ? (.-nek nem mondható) Bayer úr !

Az én szüleim tisztességben megéltek nyolcvan évet - nagy részét az előző rendszerben, de egy káromkodás sem hagyta el a szájukat. Én még az Ő példájukon nevelkedtem. Az Ön stílusa és mind az amit magyar nyelvünket megerőszakolva megenged magának az alávaló stílus. Nem az a fontos , hogy milyen pártkönyvvel a zsebében ontja magából a szennyes szavait, hanem az amivé önt a mondandója formálta. Mert hiszek mélyen az emberiességében, a tanultságában és az olvasott emberekre jellemző árnyalt kifejezési képességben. De mindezt sikerült a népszerűség hajhászása közben levetkőznie !
Talán az idők folyamán bevésődött ellenségképe, talán az a tény hogy még senki nem vágta mosdatlan szavait követően pofán, de az is lehet, hogy a hasonlóan gondolkodó hallgatóság szórakoztatására alkalmas megnyilatkozásai bátorították fel a" megmondó ember" szerepére. Az persze kérdés, hogy kinek is bátorkodik Ön bármit is megmondani, kik azok megtapsolják veretes mondatait ?

A kultúra és annak ismérvei örök értéket képviselnek , amióta ember létezik a földön. Az Ön megnyilatkozásai nem tettek hozzá az emberiség kultúrájához, de sajnos igencsak lehúzták a FIDESZ ilyen összefüggésbéli megítélését. Tudnék számtalan politikust sorolni soraikból ( Varga Mihály, Pokornyi Zoltán stb.) akik szellemisége nem süllyedt az Ön szintjére.
Bár ha belegondolok, hogy az 5. számú FIDESZ párttagkönyv birtokosa, akkor azt hiszem minden Ön után érkezett bátran visszaadhatja a tagsági könyvét, amennyiben nem kívánna közösséget vállalni a mosatlan szájú megnyilatkozásaival. Az is jogos lehet bárki részéről ezek után, ha az Ön nevét a jövőben egyszerűen bzs1G . (kisbetűvel) helyettesíti. - szintén párthovatartozástól függetlenül. B.S.

Attilajukkaja 2019.01.18. 16:16:22

@Pesti:
"Megvédeni nyílvánosan káromkodó emberek, de politikai okok miatt azonnal meg is különböztni őket igen siralmas erkölcsi állapotokra utal."
A káromkodásokat nagyon kevesen méltatják, inkább a lány mondandóját, a kiállását dicsérik. A különbség a két káromkodó fél között meg az, hogy az egyiket a kormány hazugságokkal próbálja lejáratni, rágalmazni, a sárba tiporni, míg a másik félnél ugyanezt bőségesen megjutalmazza. Szóval igazad van, siralmas ilyen alapon megkülönböztetni őket.

"Nincs kritikája a vulgáris viselkedésnek, a parlamentben is használják, politikai töltetű lett Arany János nyelve.Szégyen."
Egyetértünk. Én sem örültem, amikor Orbán büszkén kijelentette, hogy már pedig Magyarországon véget fog vetni a pc beszédnek, kommunikációnak.

ételizésítő 2019.01.18. 16:16:34

Ja, kúltúráltan, baszd meg.
Egy szóban 2 hiba.
Eddig volt érdemes olvasni a förmedvényt. Aki ennyire tud írni, azzal nem érdemes foglalkozni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 16:20:26

@Én de genere Mi:

Én történetesen nyílt nikk vagyok. Pár kattintással még a feleségem szofterotikus képei is elérhetőek.

Adataim 95 %-a fent van a neten. Régebben még a címem és a munkahelyem is fent volt, az előbbit a feleésgem kérésére vettem le, utóbit kényszerből, volt aki a munkahelyemen jelentett fel.

csakférfi 2019.01.18. 16:21:30

@Attilajukkaja:
Bajnaival egyetértek.
Úgy vàllalta el a feladatot hogy kikötötte 1 év múlva lemond.
Àllta a szavàt.
Tiszteletre méltò egy politikustòl.
Ma màr a "nagyjaink" ilyen embereket esznek reggelire.
Làsd karaktergyilkossàgok.
:)

Attilajukkaja 2019.01.18. 16:34:05

@csakférfi:
"Ma màr a "nagyjaink" ilyen embereket esznek reggelire."
Elég baj az, ... de hát, ha hagyjuk, akkor nincs mit tenni!

mgdé 2019.01.18. 17:03:49

@maxval balcán bircaman:

Rólam már régóta van karton a Pártnál, ezt 2001 óta fixen tudom, egy akkori kormánytag elpofázta.
Pedig soha nem voltam semmilyen párt tagja, sem aktívan politizáló, sem civil szervezet tagja, bármilyen "alapító", "aláíró", semmi ilyesmi.

Ha a tőlem hevesen reszkető térdű Pártnak ennyire fontos tudnia mit gondolok, hiába, aki fárosz az fárosz :DDD , akkor a nick hekkelés a legkevesebb, amit bevethet. :D

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.18. 17:11:05

@Én de genere Mi:

Velem külön foglalkoznak az Alapítványnál, már a bíróságon is megpróbáltak meghurcolni, de legyőztem őket.

Én tagja voltam eddig 3 pártnak, 2 magyarnak és 1 bolgár. Plusz voltam hivatásos civil 3 évig, egyházi vonalon.

Alá szoktam írni antifeminista, ateizmusellenes, antiabortista, s antihomoklobbista nyílt leveleket. legutoljára ezt: www.citizengo.org/hu/lf/167915-ne-fogadjak-az-ep-kepviselok-nem-letezo-abortuszhoz-valo-jogot-propagalo-jelentest

6.Lenin 2019.01.18. 17:25:59

@csakférfi:

Vagy tudta, hogy...

) úgyis belebukik
) hosszútávon működésképtelennek az intézkedései

Ez tisztességes lenne?
Pláne úgy, hogy a következő kormánynak bele kellett volna buknia az ő intézkedéseinek következményeként. 2012 januárjában haza is hozták, de nem jöttek be a tervek.

Attilajukkaja 2019.01.18. 17:35:18

@6.Lenin:
Bocsi, hogy ebbe én is beleszólok.

" úgyis belebukik
) hosszútávon működésképtelennek az intézkedései

Ez tisztességes lenne?"
A legtisztességesebb! Ennél mi lett volna tiszteségesebb?

"úgy, hogy a következő kormánynak bele kellett volna buknia az ő intézkedéseinek következményeként."
Nem az ő intézkedéseinek volt a következménye az, hogy a magyar gazdaság a 2008-2009-es világválság után oda jutott, ahová. Igaz, hogy Gyurcsány alatt is ő vitte a gazdasági tárcát, de nem ő volt az, aki felelt az országért. Mikor Bajnai lett a miniszterelnök, rögtön javultak a mutatók. Persze a magyar gazdaságot nem csak egy ember határozza meg, annál összetettebb a dolog, de én ahhoz már nem értek.

6.Lenin 2019.01.18. 17:41:13

@Attilajukkaja:

Egy év alatt még én csináltam volna rendkívül jó adatokat. Csak a kiadási oldalt kell megritkítani, és már minden gyönyörű, de1-2 év múlva összeomlik minden.

2011 végére, 2012 elejére az Orbán kormánynak buknia kellett volna. Minden elő volt készítve.
Tüntetések, EP vita, Bajnai hazahozatala.
Csak a tömegek támogatása hiányzott.Ahogy most is. Nincs tömegtámogatása az ellenzéknek.
A szándék magában kevés.

csakférfi 2019.01.18. 17:48:46

@Attilajukkaja:
Mit tudunk tenni?
Nekem nagy pofàra esés volt a tavalyi vàlasztàs.
Megint 2/3 -ad.
Legalàbb megszorongattàk volna a maffiàt.
Fegyver?
Majd bolond lennék......gyanítom....màr a nickjeink is listàzva vannak.
Mahd ha az eu-vàlasztàson is gyöznek...orbàni retorika....gàz lesz.
Hovà is meneküljek?
Kína.....megfigyeléses rendszer.
Oroszhon.....Talàn
Arab vilàg....keresztényként?
Afrika.....hutu vagy tuszi?
Ausztràlia.....detto angolszàsz "kultúrkör"
Hovà......ha màr lassan mindenütt csak a "bajt" szajkòzzàk....s ingerelnek....az egekig.
Màrmint az "agyamat"...meg s hangulatomat.
Egy idiòta bolygò tàrsadalma.
Majmok bolygòja...a csupaszé.
Vagy
Elfordulok a hírolvasàstòl...végleg...meg a kommenteléstöl is.
Maceràs.....mind.

csakférfi 2019.01.18. 17:51:01

@6.Lenin:
Szàndék?
Maroknyi emberrel?
Fasza kilàtàsok.
Nézd meg a rabszolgatüntit......elhal.
Sorry!

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.18. 17:52:50

@Én de genere Mi: Az egyházi vonalat csak azért kellett elhagynom, mert megrágalmaztak hogy hozzáértem a gyerekekhez, azért is kellett Szófiába kimennem, amíg tisztáztam magam.

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.18. 17:55:42

@Én de genere Mi: Én egy közíró vagyok az imperializmust terhesztő karvalytőke elleni harcban. persze hogy aljas pedofil vádakkal akarnak lejáratni. Amely vágyak ráadásul nem is természetellenesek.

6.Lenin 2019.01.18. 17:55:43

@csakférfi:

Meg kell tanulnod, hogy mit is kell igazán komolyan venni, és mi az, ami nem olyan érdekes. Nyilván érdeklődsz a körülötted zajlóról de ez soha nem tőled függő. Részt vehetsz benne, aktívan, és naivan is.
De szerintem mindennél fontosabb a saját, és közvetlen környezeted körülményei. Így bármit túl lehet élni, nem kell megalkudnod sem.
Bosszant? Istenem, sok minden bosszanthat, mégsincs jelentősége.
Csak, mint régi "ismerős", annak ellenére, hogy amint látom, ebben nem azonos oldalon állunk.

Proud Mary 2019.01.18. 18:00:43

@B55: ha olvastad volna bayer írását akkor nem hazudnád azt, h a cigányokat nevezte annak

csakférfi 2019.01.18. 18:01:54

@6.Lenin:
:)
Köszönöm!
A kedvességed és a tanàcsot.
Impulzív ember vagyok....s mégis igen magambafordulò.
Elgondolkodò.....s heves vérmérsékletü.
Csak.....unalmas.
:)

Attilajukkaja 2019.01.18. 18:23:24

@6.Lenin:
"2011 végére, 2012 elejére az Orbán kormánynak buknia kellett volna. Minden elő volt készítve."
Bajnainak ehhez semmi köze nem volt. A hazahozatala pedig miben is nyilvánult meg?

"Csak a tömegek támogatása hiányzott.Ahogy most is. Nincs tömegtámogatása az ellenzéknek."
Én nem így látom, de a jövő adja majd meg erre a választ.

@csakférfi:
"Nekem nagy pofàra esés volt a tavalyi vàlasztàs."
A lakosság fele így érzett. Már Semjén is elismerte, hogy a határon túli magyarok nélkül nem lett volna meg a 2/3.

"Legalàbb megszorongattàk volna a maffiàt."
A Fidesz a szavazatok majdnem 49%-val húzta be magának a 2/3-ot. Szerintem ez nem arra utal, hogy itthon 2/3-da lenne.

"Fegyver?
Majd bolond lennék......gyanítom....màr a nickjeink is listàzva vannak."
Egyetértek!

"Hovà is meneküljek?"
:o))))
Én a fél életemet külföldön töltöttem tanulással, munkával, .. már ezért sem vagyok xenofób. De nekünk már nem nagyon van hová mennünk, öregek vagyunk hozzá. Ahhoz viszont nem, hogy harcoljunk a gyerekeink, az unokáin jövőjéért. Ezért végkép nem szabad elmenekülnünk. Nekem ráadásul még az idős szüleimet is támogatnom kell. Nem olyan egyszerű dolog az a menekülés.

"Egy idiòta bolygò tàrsadalma."
Mindig is az volt!

"Elfordulok a hírolvasàstòl...végleg...meg a kommenteléstöl is."
Az nem te lennél! :o)

csakférfi 2019.01.18. 18:29:31

@Attilajukkaja:
"Nekem ráadásul még az idős szüleimet is támogatnom kell. "

Nekünk....a feleségemmel...apòs-agyvérzés"félodala béna 9 éve
Anyòsom belerokkan a àpolàsba kerettel jàr...mindennap megy valamelyikünk.....amolyan 4-5 . müszak.
A gyerekeink.....harcoljanak meg a jövöjükért!
:)

@Proud Mary:
Vilàgi idiòta?
Ja....egyetértek.

Attilajukkaja 2019.01.18. 18:53:02

@csakférfi:
"Nekünk....a feleségemmel...apòs-agyvérzés"félodala béna 9 éve
Anyòsom belerokkan a àpolàsba kerettel jàr...mindennap megy valamelyikünk.....amolyan 4-5 . müszak."
Akkor tudod, miről beszélek. És ezek olyan dolgok, amire más csak legyint, mert nem érti a szituációt. Én nagyon értem.

"A gyerekeink.....harcoljanak meg a jövöjükért!"
Ha elég nagyok, önállóak, meg is teszik. De amíg kicsik, addig a mi felelősségünk.

cavalry 2019.01.18. 19:08:33

@törppicur: Érdekes helyzet ez , az biztos. De ha elemezzük egy picit. A leányzó fiatal, és nőnemű, így bizonyos mértékig elnézhető lenne bármilyen helyzetben is ha bárdolatlan -fiatalság bolondság ugye. Petőfi is kaphatott volna 20 évet lázításért igaz? A mostani társadalmi mozgolódás helyzetében viszont nem várható el a francia etikett senkitől sem. Ez mentség Zsótinak is, csak nála az a helyzet hogy nem 18 éves és nem nőnemű, így sajnos komoly hátrányban van, mert tőle elvárható lenne a szalonképesebb megfogalmazás, különösen azért mert a kormánypártot képviseli valamilyen szinten - ez nyilvánvaló. Tehát elvetette a sulykot, és ezt nem tudja kidumálni ha beperelik esetleg most is. Zsóti úr komoly hátrányt okoz a Fidesznek, mert nagy a reklám értéke a megszólalásainak és ha összecsúszik az ő agresszív és szalonképtelen viselkedése az összes többi jellemzővel, az nem előnyös. Ha én lennék Viktor, elküldeném pihenni a Bahamákra, mert megérdemli hogy ott üdüljön pár évig. De ha ez a cél hogy ezt tegye, mert ez tetszik a istenadta népnek akkor csak így tovább Zsóti, csak ne menj utcára mert nagy a légszennyezés.

Attilajukkaja 2019.01.18. 19:15:52

@cavalry:
" csak ne menj utcára mert nagy a légszennyezés."
:o)))))
Amúgy teljesen egyetértek veled!

csakférfi 2019.01.18. 19:29:26

@Attilajukkaja:
Elég nagyok.
18 és 20
Nem az én "dolgom" az ö jövöjük.
Én az enyémért masszívan tettem ilyen idösen.....tegyék ök is.
Ez az élet.
Tudjàk mit,miröl hogyan gondolok...asszerint élek ,cselekszem.
Hüség...szerelem...becsület...munka segítökészség....erö...kitartàs.
Ez az útravalòjuk.
Ha nem tetszik nekik.....talàljanak ki jobbat! (én tudom hogy nincs)
Ök hiszik hogy van.....mint az arcoskodò 18 éves tini.
:)

mgdé 2019.01.19. 01:28:12

@6.Lenin:

Nincs neked teljesen véletlenül egy jó kis politikai üldözési mániád? :D
Szegény Viktorka, a Gordonka bizony már 1963-ban le akarta lőni egy intergalaktikus szupernóvarakétával!
Az ürgék hozták be neki a Duna mélyén.

6.Lenin 2019.01.19. 11:13:23

@balfaszokkal sáncoló:

Mit kéne tenniük, ha a felnőtt ballibák ennyire hülyék? Hátha a gyerekek, bár a HaHa-sok már 1x megbuktak. A Momentumosok se egy üstökös fajta.Próbálkoznak, mint a kis kutyák, volt már, hogy néhánynak bejött. Hátha.
Az okos ember tanul a más hibájából, de ők nem azok közé tartoznak a jelek szerint.

6.Lenin 2019.01.19. 13:52:43

@balfaszokkal sáncoló:

Na igen, ráadásul már 9. éve. Nem megy, hát nem megy. Az az egy dicséretes, hogy próbálkoznak, csak pont ellenkező irányba mennek. Hiába mondja nekik lassan mindenki. Csökönyösek, na.
süti beállítások módosítása