Mindenki gondol amit akar. Egy darabig.

Önállóan Gondolkodó

Önállóan Gondolkodó

Orbán - Magyarország (félidőben): 10 - 0

2019. november 28. - Önállóan gondolkodó

 ovjo.png

Bizonyára mindenki ismeri azt a viccet, melyben a szegény földműves bácsit elviszik repülni, és a végén, mikor megkérdik tőle, hogy "no, bátyám, milyen volt?", akkor az utolsó mondata az, hogy "arra viszont végképp nem számítottam, hogy mindez a nyakamba is ömlik".

Hát valami hasonló érzés fogott el, mikor azt hallottam a rádióban, miszerint űrhajóst küldünk fel a csillagok közé. Éppen csípőre tett kézzel, lábunkkal türelmetlenül tipegve próbáljuk bevárni a gazdaságilag csiga-lassúságú Európát, közben utolsó védelmi vonalként óvjuk a világot a kereszténység végleges kitörlésétől, és mégis, jut időnk efféle könnyed hobbira is, mint emberünket kipattintani Oroszországba, hogy "hajrá Sanyikám, fel a csillagokba, vár Sandra Bullock, Han Solo és a kriptonit!".

Azt gondolom, hogy ennél méltóbb, jelentőségteljesebb és nagyobb jelzésértékkel bíró hír nem is jöhetett volna, mint hogy ismét kikukkantunk a felhők fölé pár emelettel. Olyan szimbolikus ez az egész, keretet ad.

Az jutott eszembe, hogy visszamennék az időben, és 2010-ben, a választások után elmondanék magamnak pár dolgot azok közül, melyeket megtapasztaltunk az utóbbi közel egy évtizedben. Nyilván, volt honnan, nem is kicsit, mert azért a 2006-2010 közötti időszak is elég erősre sikeredett, de azért volt itt azóta néhány olyan bagatell esemény, melyekhez foghatót állampolgár kevés országban érzett. Vélhetően és jobb esetben a mondókám felénél az akkori énem faképnél hagyna, még az sem kizárt, hogy a homlokomra nyomna egy vényköteles idegnyugtatót.

... én akkor = A     ----      ... én ma = M

 

M - Te, képzeld, még meg sem száradt a tinta a választások után, de Kósa prof dr univ hab kiáll a kamerák elé, bemondja, hogy a magyar gazdaság gyakorlatilag KO. Ezt megerősíti Szíjjártó. Bezuhan a forint, az MNB pedig mindezt okosan bevárva forintosítja a deviza-hiteleket. Végeredmény: a deviza hitellel rendelkező családok kb +5 évig fizethetnek kb + 100%-ot. MNB meggazdagszik, később ez a pénz nem is lesz már közpénz, mert fiókot váltott, Szíjjártó pedig miniszter lesz. Kósa marad Kósa. Ez stabil.

A: - Viccelsz.

M: - Nem.

 

M: - Nem telik el 1 év sem, és elkezdik bedarálni a magánnyugdíjpénztárakat. 3 800 milliárd.....ja, előre szólok, a milliárd az új ezer a Fidesznél, na szóval ennyi forintot kölcsön kérnek, majd elvesznek, majd sosem adják vissza majd azt mondják jól költik el majd mégsem majd talán mégis, de végül mégsem. Végeredmény: csodát hajtottunk végre, miközben a nyugdíjunk az ablakban.

A: - Viccelsz.

M: - Nem.

 

M: - Fel-, illetve kinevelnek egy mindenhol nyertes vállalkozót, a betontól a szódáig kb mindent nyer és visz, és senkit sem zavar, csakúgy, mint az előbbiek. Aztán mikor rájönnek, hogy ehhez már ő sem kell, kiteszik. Ő elfogadja, hogy mindenének huss, és elballag. Az új ember pedig Orbán legjobb barátja, egy tapasztalt gázos, aki 2 év alatt bedarálja Csányit, Zuckerberget és minden élő és nem élő pénztermelő "egységet". Mi ennek örülünk, mert legalább magyar. Nem tűnik fel senkinek az egyértelmű lopás. Vagyis igen, de hát ezen szocializálódunk 40+30 éve ugyebár.

A:- Viccelsz.

M: - Nem.

 

M: - internetadót akarnak bevezetni. Mindenki az utcán, pre-polgárháborús állapot. Visszavonják. Nagyjából ennyi volt az elmúlt 9 év utcai megmozdulásaiból a lényeg, kivélve pár napot, amit megelőzött néhány "ellenzéki" politikus pókemberkedése az állami tévénél. Ennek az lett a vége, hogy bementek, és kis időre rá kijöttek elmondani mennyire kemények és mások, ahhoz képest, mikor bementek. Az. Ja, mindezt azért tették, mert a közmédia költségvetése kb 100 milliárd forint lett évente, Évente igen. Meg hogy talán picit egyoldalúan tájékoztat. Ja, meg persze kb minden nyomtatott újság kormánypárti lett, de úgy, hogy a tulajdonosok úgy odaadták. Ingyen. Ja és a televíziónál lett 5 csatorna úgy kb, 3-ban éjjel nappal hírek, egy másikon csak sport, egy másikon meg régi filmek. Utóbbit be is zárták. Ja, és azt mondják mindenhol, mármint ezekből, hogy mindenki hazaáruló aki nem Fidesz. Nem úgy, mint régebben, hogy az a magyar, aki fideszes, nem. Aki nem, az hazaáruló. Ja, és minimum meleg. De inkább meleg-muszlim-terrorista-kommunista-náci. Így egyben.

A: - Viccelsz....

M: - Nem!

 

M: - Volt egy év, hogy rengeteg migráns jött ide, illetve hát nem ide, hanem rajtunk keresztül. Erre építettünk egy kerítést apró pénzekért, értsd x+y+z milliárdért, ezért aztán nem jöttek már. Mentek másfele. Ezért mi megmentettük Európát. Attól, hogy erre jöjjenek. Magunkat lehet, de Európát tuti nem. Azóta minden, de minden 2 dologról szól. Egyrészt a migránsokról, meg egy Soros nevű magyarról, aki pénzeli a migránsokat, meg megölne minden másik magyart, aki nála szegényebb. Tekintve, hogy nála mindenki szegényebb, így gyakorlatilag mindenkit megölne és tönkretenne, ezért ha azt akarjuk, hogy se migráns se Soros, akkor Fideszre kell szavazni. Elmondom: ez még 2x elég volt arra, hogy a Fidesz nyerjen. Simán. Kétharmaddal.

A: - Viccelsz.....

M: - Még mindig nem.....

 

M:- Orbán kitalálta, hogy minden magyar városba kell új világítás. Köztéri. Magyar városba magyar fényt. Lett is. EU pénzekből, a saját veje által megpályázva és megnyerve. Most így nem zavarjuk a sötét űrből ránk néző műholdakat, mert nem látszódunk este, viszont pár száz milliárdot kifizettünk az EU-nak. Igen, mi. Csak azért, hogy ne legyen ebből nyomozás, mert a hülye is látja, hogy ez mekkora kamu volt meg lopás. Magyar eljárás nem lett, Polt Pétert az unokái haláláig főügyésszé választották, és ennyi a sztori. Messziről csalás, közelről minden ok, sőt, ÉRTÜNK VAN!

A: - Na. Oké. Ne igyál többet!

M: - Csak vizet iszom. Magyar vizet.

 

M: - Te figyelj, nem mondok több részletet. Mondjuk persze lett új állami turizmus cégünk vagy mi, ott Orbán lánya van. Lett szép új miniszterelnöki dolgozó-hely meg minden a Várban, UNESCO-védett környezetben ötszörös áron kivitelezve, de szép terasszal a népre. Lett vagy 10 új giganto-stadion, focinak, de kórház nuku. Illetve lett volna, de semmi értelme alapon. Az állam elvette a fővárostól az oktatást és az egészségügyet, hogy minek azzal piszmogni, nagyvonalúan kell gondolkodni. Na azóta is gondolkodnak csendben, mert rohad mindkettő, de legalább nagy vonalakban. Kipcsakok lettünk, türk tanácsnak tagjai, idejár boldog boldogtalan keletről pénzért, az Eximbank ad, mint ahogyan minden jóravaló Fidesz cégnek is szokott, mi meg templomokat építünk szerte a világban.  Folytathatnám... Összefoglalva: nagyhatalom lettünk.

A: - Figyelj, én nem tudom te mit iszol, vagy mit szedsz, vagy csak agyvérzés kerülget, de azt gondolom, aludnod kellene. Én ezeknek a harmadát sem hiszem el, ne haragudj. Tudom, nem szereted a Fideszt, de azt nem gondolhatod, hogy a Fidesz ilyet tenne a saját országában. A saját szavazóival. Jól értem, azt mondod, ennek ellenére megszavazták Őket? Igen? Kétharmaddal? Még kétszer? Nem, ne haragudj, eddig azt hittem jó gyerek vagy, de valami nálad nagyon elromolhatott ez alatt a közel 10 év alatt....szerintem sok brazil szappanoperáét vagy amerikai sorozatot nézel. Ez Magyarország, itt az emberek nem hülyék, cseszd meg!!

M: - .......

 

Sz G

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolhatod.blog.hu/api/trackback/id/tr515328850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnightcoder2 2019.11.29. 15:10:18

Na most, azt hogy a magyar gazdaság gyakorlatilag KO már úgy 2009-ben is tudni lehetett, nem véletlenül lépett le a patkány a süllyedõ hajóról. Csak a népesség egy részével simán el lehetett hitetni, hogy a Pannon Puma száguld, miközben már rég döglött volt. Na, ezek fogadtak nagy tételben a bankokkal, hogy a forint értéke reális árfolyamon van. Vesztettek.

midnightcoder2 2019.11.29. 15:16:08

A másik hülyeség a manyup. Állam bácsi átirányította a FK-ba befizetett összeg úgy 8%-át a te kis számládra, majd az onnan befolyó összeget kipótolták a költségvetésbõl, ennek hiányát pedig fedezték költcsönbõl. Ami lényegében kb. azt jelentette, hogy állam bácsi a te befizetésed után felvett 8%-nyi hitelt, és ezt rátette neked egy számlára. Aztán amikor Orbánék megpróbálták azt, hogy az erre felvett hitelt ne számolják be az államadósságba, az EU-nál elküldték õket a pékbe. Ezután szántották be az egészet.

MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET. 2019.11.29. 16:54:07

"M - Te, képzeld, még meg sem száradt a tinta a választások után, de Kósa prof dr univ hab kiáll a kamerák elé, bemondja, hogy a magyar gazdaság gyakorlatilag KO"

És mi ebben az ujdonság ???
Igen 2010-re ÁLLAMCSŐD volt. A Gyurcsányék 21 milliárd dollárt, KÉT ATOMERŐMŰNYI HITELT vettek fel, és égettek el, hogy az ország alapszinten müködőképes maradjon. EZT NEVEZIK ÁLLAMCSŐDNEK. A liberalisok úgy szétlopták az országot, hogy Gazdasági KO volt, totálkár ha ugytetszik.

Halibuli 2019.11.29. 17:09:55

"10 milliárdot szán a kormány az újabb magyar űrhajósra""
"Magyarország csatlakozik az Eurázsiai Fejlesztési Bankhoz Kirgizisztán és Tádzsikisztán mellé."
"Magyarország kilép az EU.-ból"
"Magyarország elhagyja a Kárpát-medencét és visszamegy Etelközbe."

Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.11.29. 17:12:14

Es akkor a halaltaborokat meg nem is emlitette a blogolo. Azt mar tuti nem hinne el a regi enje. Pedig a gazkamrakat is unios penzbol fizeti a kormany.

háromperhármas 2019.11.29. 17:37:40

Nem az a baj, hogy ezek megtörténtek (no jó, az is nagy baj) de a legnagyobb gond az, hogy ezt tétlenül, karba tett kézzel nézzük.

Andy73 2019.11.29. 17:39:01

"Ezért mi megmentettük Európát. Attól, hogy erre jöjjenek. Magunkat lehet, de Európát tuti nem... Elmondom: ez még 2x elég volt arra, hogy a Fidesz nyerjen. Simán. Kétharmaddal."

Ez nem csoda, hiszen a választókat mindig, mindenhol elsősorban a belpolitika érdekli.
Amit pedig közben írsz Sorosról, azt lehet, hogy csak ironikus túlzásnak szánod, de te is túltoltad, nem csak a Fidesz-propaganda.

VT Man 2019.11.29. 18:17:24

Orban kitalalta, hogy Lackner MSZP-s kepviselo lopjon evi 100 milliot, hogy ezzel segitse a Fidesz kampanyat.

- Viccelsz!

- Nem

Amugy azt valaki elarulhatna, hogy a baloldal hogyan csinalta azt, hogy ott is van rengeteg lopas (parkoloautomatak - Horvath Csaba, Lackner, stb.), de megis jo a marketingjuk es ez nem zavarja az embereket?

Vagy mar nem baj a lopas, minden politikus lop?

BUTApest te csodás 2019.11.29. 19:07:02

@VT Man: A magyarellenes partoknak(dk, momentum, jobbik, mszp, lmp) ezert konnyebb, mert veluk szemben nincs semmifele erkolcsi, torvenyi elvarasuk a szavazoiknak. Hiszen azert jottek letre, hogy kifosszak, szetverjek magyarorszagot. Es barmi, ami rossz az orszagnak, annak orulnek a szavazoik. Fasisztak, kommunista gyilkosok, szemkilovetok, tolvajok, a magyarellenes koalicioba barki beletartozhat ha elege utalja a magyarokat.

elGombos 2019.11.29. 19:21:30

ez most komoly volt a blogírótól?

Kunhallmi Agnes 2019.11.29. 19:24:15

" Volt egy év, hogy rengeteg migráns jött ide, illetve hát nem ide, hanem rajtunk keresztül. Erre építettünk egy kerítést apró pénzekért, értsd x+y+z milliárdért, ezért aztán nem jöttek már. "

Hazugság, mert bevándorlás nem létezik, ez egy álprobléma. Nem volt, nincs, és nem lesz.

Kánikula 2019.11.29. 19:50:11

@VT Man: Polt a főügyész, minden lopásanak ki kell derülnie pártállástól függetlenül.

száz millió VS száz milliárd.
Egyik lopás sem legalizálja a másikat.
vagy hogyan érted ezt az mszp-s lopást? eltusolják az ügyet vagy nincs benne a zújságban?
mert ha mszp-s lop 200 forintot az minden hírbe belelkerül.

origó címlap nem elég az utolsó 3000 olvasóval rendelkezó blogon is erről kell írni?

Gonoszgólya 2019.11.29. 20:36:45

Hogy itt mennyi köcsög fideszbuzeáns állat nyalja a segget!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.11.29. 20:50:00

@MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET.: Azt se felejtsük el, hogy 30 százalékponttal nőtt a GDP arányos államadósság a 8 éves szociszadesz ámokfutás alatt..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.11.29. 20:53:26

@degeco: Te se gondoltad volna úgy 10 éve, hogy egyszer majd a Közgépes Simicskát fogod idézni úton útfélen..;) Meg hogy egyszer majd a Holo emlékműbe pisáló jobbikosok jó srácok lesznek..:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.11.29. 20:54:58

"Mentek másfele. "

Valóban? Akkor miért is torlódnak fel a Balkánon..?

Egyallampolgar 2019.11.29. 21:13:23

2010 Orbán felkéri Ángyánt a földtörvény kidolgozására. 2012 Szavazás: Ángyán néz mint tehén az új kapura. A törvény szövege nem az amit kidolgozott. Orbán maffiája párhuzamosan másik törvényt írt a magyar gazdák tönkretételére. Ángyán lemond. A nersevik szavazók 2 év múlva megint 2/3-ot szavaznak. Vicc? Nem!

Bogyó 2 2019.11.29. 21:15:51

@MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET.: Nem volt államcsőd. Az EU és a IMF védőhálót adott, abból hívtak le , több kormány is. Nem volt olyan, hogy ne fizettek volna béreket, nyugdíjakat. És valahogy azt mindig elfelejtitek, hogy 2008-ban világválság volt. Persze, sok mindent elszúrtak Gyurcsányék alatt, de ezt a kis körülményt szándékosan elhallgatjátok. Korántsem volt akkora lopás mint manapság, amikor szektorokat, megyéket osztogatnak egymásnak a fideszese országbárók. Akkoriban egy két milliós nokiás dobozon folyt a nyálverés, meg a Zuschlag-ügyön. Hol van ez az Elios-ügyhöz, a ház melletti stadionhoz. melyik szoci gazdagodott meg Gyurcsány alatt az ország leggazdagabbjai közé emelkedve? Senki. Mészáros Lőrinc 400 milliárdos vagyona mellett a szocik lopásáról beszélni olyan, mint a cigányok uborkalopásáról az olasz maffia védelmi pénzei vagy a kokainbárók bevételei ellenében. Kik a leggazdagabbak ma Magyarországon és milyenek a politikai kapcsolataik? Ez mindent megválaszol. Kár a hülyét adni.

Bogyó 2 2019.11.29. 21:55:07

@BUTApest te csodás: magyarellenes pártok? Mert te is egy politikai irányzattal azonosítod a magyarságot? Csak egy párt képviseli a magyarságot? Az ilyen emberek szart se értenek a demokráciából. Nyilván legszívesebben bevezetnék megint az egypártrendszert. Hát én kurvára magyarbnak érzem magam, de nem hiszem, hogy a fidesz volna a magyarság letéteményese, mégha a te hagymázas elképzelésed szerint így is van. Mi magyarok is sokfélék vagyunk, vannak liberálisok, baloldali érzelműek, még nácik, komcsik, meg olyanok is mint te. De engem senki ne zárjon ki a nemzetből, senki ne vegye le tőlem a magyarság értékeit Kölcseytől Adyig és Széchenyiig, mert ő egy több szempontból avitt világnézetű pártot tenne mindenhatóvá és erőltetne mindenkire. Nekem nem pártom az amelyik olyan miniszterelnököt ad nekünk, amely nagyobb befogadóképességú stadiont építtet a háza mellé, mint amennyi a falu lakossága. Amelyiknek a helyettese házi rénszarvasokat lövöldöz Svédországban, amelyik Lázár jánosa lézerblokkolót szereltet az autójára és kastélyokat einstandol másoktól, amelyik Rogánja helikopterekkel járogat celebesküvőkre és ilyen celebbé teszi a feleségét, amelyik OGY elnöke hülyeségnek nevezi a demokratikus fékek és egyensúlyok rendszerét, és ne kommenteljük nagyon Németh Szilárd, Szijjártó dolgait Amelyik párt olyan választási rendszert alakít ki, hogy kisebbséggbőll, negyvenvalahány százalékkal, kétharmados, alkotmámnyozó többséget szerezhet a parlamentben, mert eltörölték a kétfordulós rendsert, leszorítva a többpártrendszerről az országot. Hiszen a jobboldalon már szinte mindent beszántottak a Jobbik kivételével, már se MDF, se kisgazdák, se MIÉP, és valójában KDNP sincs csak úgy tűnik. Az a párt, amely a világgazdasági konjunktúra ellenére se tudott feljebb zárkózni az előttünk lévő országokhoz. Ahol ismét eluralkodott a félelem és az emberek nem merik a politikai véleményüket úgy hangoztatni, mint 20 éve, mert bosszút állnak mindenkin, aki nem közéjük tartozik. Akik politikai hűbérrendszert csináltak a közszférás és törvény szerint még ma is semlegességet igénylő szakmákból és elvtársaknak osztogatják a pozíciókat, nem szakmai alapon. Akik alatt megszűnt a vita a politikai verseny lehetőség a közmédiában, az ellenzékiek azt se tudják, hogy néz ki a televízió belülről mert rákosista agitációs-propagandaeszközt züllesztettek belőle, ahol már csak egy bizonyos IO alatt gondolják, hogy a Fidesz mindig mindent nagyszerűen csinál, az ellenzékiek meg mindent rosszul és a riporterek minősítenek, értékelnek, mindig egyoldalúan.Közmédiában, amely semmit sem tart be a hangoztatott pártatlan, semleges alapelvekből. Valamikor majd rossz példaként tanítani fogják azt, amit művelnek. Akik saját pártpolitikai céljukra használják fel az állampolgárság osztogatását. Szóval nem ez nem az én pártom, meg azoké sem, akik másra szavaznak. De senki, senki ne próbálja elvenni a magyarságot a többiektől, ne sajátítsa ki se a kokárdát, se Petőfit, se Puskást, mert szerintünk a fidesz a magyarellenes abban, hogy elveszi ettől a néptől az önrendelkezés jogát és nem igyekszik felemelni, művelni azt, hanem csak kihasználja a saját céljaira, helyben hagyva a helytelen elképzeléseit is. Rossz irányba tereli a közhangulatot, polgárháborús helyzetet vizionál folyamatosan, alantas ösztönöket hív elő az emberekből, az egoizmust, a megalkuvást, a gerinctelenséget jutalmazza, álszent, képmutató ideológiával tömi a hívek fejét, miközbe ő maga élvezi a legszélsőségesebb liberális életstílus jellemzőt, a luxusmárkás cikkek vásárlásától a drogozásos, szexpartiktól, az ibizás fesztiválbulizáson át, a luxusutazásokig. Miközben öltönyben ájtatoskodnak a faültetéseknél meg a templomokban. Szóval szerintünk ezek a nemzetellenes dolgok, nem tudjátok beadni, hogy Lőrinc barát 400 milliárdja, a kastélyok, a lezsírozott közbeszerzések, a fél nap alatt átvert törvények, az Orbán intését szolgaian leső közméltóságok (Alkotménybírók, közt.elnök, legfőbb ügyész, ogy képviselők) léte nemzeti érdek. Mert nagyon nem az.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.11.29. 21:57:00

@Bogyó 2: Az a világválság azért érintette olyan súlyosan az országot, mert Gyurcsányék addigra padlóra küldték. Fletó maga ismerte az Őszödön párttársai előtt 2006 nyarán hogy: "Nincs tovább , azért nincs, mert elkúrtuk.."

kewcheg 2019.11.29. 22:38:44

Eénszerintem meg jolvan.Nem nagyon, de egy kicsit apró léptekkel mindig halad előre az ország.A min.elnk.ur jo gazda, most sok pénzt spájzol be, hogy legyen a szűkebb napokra is.Hejébe én se adnék minden hülyeségre, mégha van is.Mint egy jó apa.Egy jó magyar apa.A gyerek rücsköl,követelőzik,de mire van szüksége a gyereknek?Szinte semmire.Elvan banánon, meg zabkásán, elég neki egy szovjet játék, meg kabát,cipő.Ilyenek vagyunk mink is,Követelőzünk min.eln. urtol, de ő nagyon bölcsen a pénzt inkabb spájzolja, mint hogy adjon.Jön még 7 szuk esztendő.A országunk stabil, aki akar, boldogul benne, mint bol-dog a kutya a gyárfás mellett.Ne mondja senki nekem, hogyaki elkezd dolgozni kellő időbnen, ojan 14-16 évesen, az 40-45 éves korára ne tudjon venni Taktaharkányon egy másfélszobás panellakást.Megamugy nem kell mindenkinek Budapesten élni.Éljenek csak ott a művészek, szinészek.Jó élet lehet Csokvaományon is, és munka mindig akad.Aki jol dolgozik, mint én is, nem több mint tíz-tizenkét év sporolás után nehogy már ne tudjon venni egy lada kalinkát,bazze.Szovjet autónál nincs is jobb apám.Nekünk minek a flanc, a Maserati Ghibli, mik vagyunk mi, talán grófok?

VT Man 2019.11.29. 23:29:16

@Kánikula:
"Egyik lopás sem legalizálja a másikat.
vagy hogyan érted ezt az mszp-s lopást? eltusolják az ügyet vagy nincs benne a zújságban?
mert ha mszp-s lop 200 forintot az minden hírbe belelkerül."

Igen, de mégse történik semmi.

A 100 milliós lopást pedig fejenként értette Lackner.

Amint az MSZP hatalomra került a fõvárosban, betolta az összes régi õskövület embereit mindenhova.

Miért hagyja ezt Karácsony?!?!

inreallife 2019.11.30. 00:05:42

@VT Man:
Karacsony egy partszovetseg jeloltje, aki tortenetesen nyert. A partszovetseg az igazi hatalom birtokosa. Karacsony alol 2 perc alatt kimegy az elnokseg, ha a partokat elkezdi basztatni. Meg a partok is ugy vannak vele, hogy egy momentumos nem tud beleszolni egy dk-s kinevezesebe. Jogosan, hiszen semmi koze hozza, hogy egy masik partban kit es hogyan tolnak elore. Ezt majd a valasztok elintezik.

A fideszt is kicsnaltak pesten, amikor kiderult, hogy nem az emberek akaratat hajtjak vegre, hanem a megalomaniajukat eltek ki es szetbasztak a varosligetet. Meg olimpiat akartak sozni a fovarosiak nyakaba, amikor nem kertek belole. Meg minden utcasarokra stadiont epitettek. Kozben szo szerint rohad az egeszsegugy, az emberek meghalni jarnak a korzahba gyogyulas helyett. Aki azt mondja, hogy a varolista az normalis dolog az egeszsegugyben, ahol a beavatkozas idopontja a kulcskerdes a szovedmenyek sempontjabol, az nem normalis. Miert halnak meg vilagrekord aranyban magyarorszagon az emberek rakban? Mert mire vegigalljak a tobb honapos varolistat, addigra attetes rakkal mar menthetetlenek. Tessek irjal szep szamokat, amivel ezeket cafolod. A halottak szama elegge fix es megbizhato.

Az oktatas is romokban. Korlatozzak a foiskolakra jelentkezest, amiota csak hatalomra kerultek. A tankotelezettseget is visszavittek a 18 evrol 15-re. Utana meg csodalkoznak, hogy a pisa teszteken brutalis zuhanas utan minden europai, vagy a peremen levo orszag is magyarorszag elott van. Egeszsegugy es oktatas ellenes a fideszes politika. 22 eve a legalacsonyabb a gdp aranyos raforditas az egeszsegugyre. A lorinc 400 milliardjabol 2 szuperkorhazat is epithettek volna. Miert nem tettek? Meg a penz is megvolt ra. Vagy a kover laca meg a szajer joska romaniai birtokai? Igy akarjak visszacsatolni, hogy fel erdelyt felvasaroltak? Ezek fu alatt olyan vagyonra tettek szert, hogy te a kozeleben sem leszel az eletben soha.

Ezektol ne varj semmit. A masiktol se varj tobbet. Amig arra erdemesebb nem jon, addig 4 evente el kell kuldeni mindegyiket. Az mszp talan mostmar vegleg kiesik a parlamentbol, az fidesznek is ez a sorsa lesz. Ketten egyutt elcsaltak a rendszervaltast.

gtri 2019.11.30. 00:11:30

forrás:

www.ksh.hu/gyorstajekoztatok/#/hu/document/nep1909

2019. január–szeptemberben:
66 257 gyermek jött világra, ami 1066-tal, 1,6%-kal elmaradt a 2018. január–szeptemberi születésszámtól.

A teljes termékenységi arányszám 1 nőre számított becsült értéke 1,48 volt az előző év első kilenc hónapjára számított 1,49-hoz képest.

97 536-an haltak meg, 14-gyel kevesebben, mint az előző év azonos időszakában.

Az élveszületések számának csökkenése, valamint a halálozások számának stagnálása következtében a természetes fogyás a tavalyi első kilenc havi 30 227-tel szemben 31 279 fő volt, ami 3,5%-os növekedést jelent.
----------------------------
----------------------------
-31279 fő 9 hónap alatt. Szép teljesítmény.
A "nemzethy" kormány egyre nagyobb sikereket ér el a demográfiában. Nem lesznek túlnépesedési problémáink az biztos!

degeco 2019.11.30. 02:47:47

@Veszéjben a lyogállamiság !: valóban, nem gondoltam volna
Arra sem gondoltam 1990ben amikor a Fideszre szavaztam, hogy GO nem más , mint egy beteg, hataloméhes diktátor növendék.
Figyelemre méltó, hogy ki maradt a régi harcostársakból a közelében: az idióta Kövér aki nem rest bohócot csinálni magából a parlamentben és a pothead Deutsch, aki örömmel menekült (száműzték) Brüsszelbe.
O1BG

Jenő Ferenc Szabó 2019.11.30. 03:06:12

Végigolvastam a hozzászólásokat, és úgy gondolom, hogy mindegyikben van egy kis igazság, de a szubjektív gondolatok meghatározók voltak benne. Amit én pozitívnak látok, az a gazdaság fejlődése, itt megjegyezném, hogy míg a Gyurcsány és Bajnai kormánynak hatalmas hátszele volt, addig az Orbán kormányoknak erös ellenszélben kellett dolgozni. Össze sem lehet hasonlítani a hozzáértés, ami szintén az Örbán kormányban magasabb szinvonalú, de így sem egészen jó. Gyurcsányék hídépítési és autópályaépítési tevékenysége során rengeteg alvállalkozó nem lett kifizetve. Azt mindíg elhallgatják, hogy a metróépítésnél kb. 200 milliárd forint volt a lenyúlás. Mészárost lehet szeretni, vagy nem szeretni, de az ő általa vezényelt tevékenységeknél az alvállalkozók mindíg ki vannak maradéktalanul a munkájuk arányában fizetve. Legalábbis én nem hallottam rőluk azt, hogy nem fizetnek. Akkor pedig sokkal különbek a nem fizetőknél. Az Örbán kormány nagy hibája, amibe majd, talán 2026 ban bele fog bukni, az a nagy és egyre nagyobb mellény, a mindent mindenkinél jobban tudás és az ellenzék lehengerlése - bár ezt az ellenzéket nem nehéz még igy összefogva is lehengerelni- de megérdemlik a sorsukat, nem változtak a sorozatos vereségek ellenére sem 2010 őta semmit. Most, hogy a húsosfazék közelébe kerültek, megmutatták igazi arcukat. Nekik nem a demokrácia deficit fájt, hanem a hatalom és a konnyen szerezhető pénz hiánya, ami első intézkedéseikből is fényesen kimutatkozik. ( több alpolgármester, magasab munkabérek, Fideszesek bizottságokból való kizárása, Szocialista őskövületek visszahozása a politikába, )Hogy mi lesz a vége? A főváros leépül. Azt a három múúzeumot és szinházat már fel kéne építeni, hiszen ez az évszázad lehetősége, hogy a kulturának ilyen színvonalas építményeket adjunk . Ez szerintem nem preztizs beruházás, hanem szükséges, és attól még megmarad a liget zöld területe, sőt még növekszik is, és a közpark funkciót is simán be tudja tölteni.
Miért rossz ez? Mert a kormány kezdeményezi? Nem kell a demagógia, de a fővárosiak ezt választották, hát akkor boldoguljanak vele. Részemről öröm az is, hogy küépolitikánk nem bólogató Kovács Lászlókból és Martonyi Jánosokból áll, hanem megjelenik a nemzeti karakter is, markánsan erőteljesen, néha bárdolatlan modorban, de eredményesen. Meg kell szokni, hogy a magyar külügyminiszter nem azért ül a helyén, hogy jókat bólogasson, és maximálisan kihasználja az atlanti érdekeket, hanem egy kicsit a nemzeti érdek is számít valamit, amit érvényre szeretne juttatni több kevesebb, de inkább több sikerrel. ogy a retorika milyen, és milyen pontokat emel ki ez a politika, az lehet hibás, de végre valami önálló., és ezt a tanulási folyamatot, mert 1939 óta nem volt önálló külpolitikánk 2010 ig végig kell csinálni. Érdemes, mert eddig eredményre vitte az országot. Az egészségügy és az oktatás ez minden kormánnyal szemben negatívumként merül fel:. Az nagy igazság, hogy az egészségügyi, szociális és oktatási rendszer Budapesten nagyon le vannak pukkanva. . A kormány ott hibázott, hogy az egészségügy fejlesztését vidéken kezdte el, és igy elhanyagolódott a fővárosi egészségügy, de vidéken nagyon jól előrehaladt. Most jön majd a főváros, ha az uralmon lévő rezsim nem szavazza le a centrumkórház megépítését Dél- Budán. A zöldmezős beruházás sokkal jobb, mert egységnyi pénzből több minden előállítható, mintha azt szétoszutanák sokfelé. A meglévő kórházakat is fejleszteni fogják. Itt a dontésnél az a legnagyobb adu az ellenzék kezében, hogy részben FIDESZ tag telkére épülne fel. Ez engem nem érdekel, Ha most Fletóék lennének hatalmon, akkor DK tag telkére épülne a kórház, és nem fizetnék ki a beszállítókat. Elnézést a hosszú lére eresztett irományomér. Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Törpvadász 2019.11.30. 03:57:43

@Jenő Ferenc Szabó: 1.Milyen kiegyensúlyozott véleméby? Szinte süt a FIESZ támogatás korrektségnek álcázva.
2. M.Lőrincről is hallani h nem fizet.De ha ilyen hangok vannak, ott megjelenik a NAV, aTEK, katasztrófavédelem stb, hogy aztán elhalljanak ezek a hangok...
3. Vidéken iszonyú nagy bajban van az eügy. Njncs ott rendben semmi, max az EUs pénzen rendbe tett intézmények kicsit kevésbé lepukkantak. De sajnos a felét ott is ellopták a NER harcostársak.
És végül: az egyszerűen védhetetlen, amennyit lopnak, amit az oktatással, egészségüggyel tesznek. Nem beszélve a folyamatos ellenségkeresésről- és talásról.

Jenő Ferenc Szabó 2019.11.30. 04:10:47

Végigolvastam a hozzászólásokat, és úgy gondolom, hogy mindegyikben van egy kis igazság, de a szubjektív gondolatok meghatározók voltak benne. Amit én pozitívnak látok, az a gazdaság fejlődése, itt megjegyezném, hogy míg a Gyurcsány és Bajnai kormánynak hatalmas hátszele volt, addig az Orbán kormányoknak erös ellenszélben kellett dolgozni. Össze sem lehet hasonlítani a hozzáértés, ami szintén az Örbán kormányban magasabb szinvonalú, de így sem egészen jó. Gyurcsányék hídépítési és autópályaépítési tevékenysége során rengeteg alvállalkozó nem lett kifizetve. Azt mindíg elhallgatják, hogy a metróépítésnél kb. 200 milliárd forint volt a lenyúlás. Mészárost lehet szeretni, vagy nem szeretni, de az ő általa vezényelt tevékenységeknél az alvállalkozók mindíg ki vannak maradéktalanul a munkájuk arányában fizetve. Legalábbis én nem hallottam rőluk azt, hogy nem fizetnek. Akkor pedig sokkal különbek a nem fizetőknél. Az Örbán kormány nagy hibája, amibe majd, talán 2026 ban bele fog bukni, az a nagy és egyre nagyobb mellény, a mindent mindenkinél jobban tudás és az ellenzék lehengerlése - bár ezt az ellenzéket nem nehéz még igy összefogva is lehengerelni- de megérdemlik a sorsukat, nem változtak a sorozatos vereségek ellenére sem 2010 őta semmit. Most, hogy a húsosfazék közelébe kerültek, megmutatták igazi arcukat. Nekik nem a demokrácia deficit fájt, hanem a hatalom és a konnyen szerezhető pénz hiánya, ami első intézkedéseikből is fényesen kimutatkozik. ( több alpolgármester, magasab munkabérek, Fideszesek bizottságokból való kizárása, Szocialista őskövületek visszahozása a politikába, )Hogy mi lesz a vége? A főváros leépül. Azt a három múúzeumot és szinházat már fel kéne építeni, hiszen ez az évszázad lehetősége, hogy a kulturának ilyen színvonalas építményeket adjunk . Ez szerintem nem preztizs beruházás, hanem szükséges, és attól még megmarad a liget zöld területe, sőt még növekszik is, és a közpark funkciót is simán be tudja tölteni.
Miért rossz ez? Mert a kormány kezdeményezi? Nem kell a demagógia, de a fővárosiak ezt választották, hát akkor boldoguljanak vele. Részemről öröm az is, hogy küépolitikánk nem bólogató Kovács Lászlókból és Martonyi Jánosokból áll, hanem megjelenik a nemzeti karakter is, markánsan erőteljesen, néha bárdolatlan modorban, de eredményesen. Meg kell szokni, hogy a magyar külügyminiszter nem azért ül a helyén, hogy jókat bólogasson, és maximálisan kihasználja az atlanti érdekeket, hanem egy kicsit a nemzeti érdek is számít valamit, amit érvényre szeretne juttatni több kevesebb, de inkább több sikerrel. ogy a retorika milyen, és milyen pontokat emel ki ez a politika, az lehet hibás, de végre valami önálló., és ezt a tanulási folyamatot, mert 1939 óta nem volt önálló külpolitikánk 2010 ig végig kell csinálni. Érdemes, mert eddig eredményre vitte az országot. Az egészségügy és az oktatás ez minden kormánnyal szemben negatívumként merül fel:. Az nagy igazság, hogy az egészségügyi, szociális és oktatási rendszer Budapesten nagyon le vannak pukkanva. . A kormány ott hibázott, hogy az egészségügy fejlesztését vidéken kezdte el, és igy elhanyagolódott a fővárosi egészségügy, de vidéken nagyon jól előrehaladt. Most jön majd a főváros, ha az uralmon lévő rezsim nem szavazza le a centrumkórház megépítését Dél- Budán. A zöldmezős beruházás sokkal jobb, mert egységnyi pénzből több minden előállítható, mintha azt szétoszutanák sokfelé. A meglévő kórházakat is fejleszteni fogják. Itt a dontésnél az a legnagyobb adu az ellenzék kezében, hogy részben FIDESZ tag telkére épülne fel. Ez engem nem érdekel, Ha most Fletóék lennének hatalmon, akkor DK tag telkére épülne a kórház, és nem fizetnék ki a beszállítókat. Elnézést a hosszú lére eresztett irományomér. Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Jenő Ferenc Szabó 2019.11.30. 04:17:38

Elnézést kérek, azt hittem, nem ment át az első, azért küldtem mégegyszer.

Jenő Ferenc Szabó 2019.11.30. 04:27:49

Törpvadász:
Én nem a fidesz pártján vagyok, mert látom a hibákat, de az sem igaz, hogy 10 év alatt semmi jót nem csináltak. Valamitől csak múködik ez az ország, nem kell IMF hitel, inkább a lakosságnak legyen eladósodva a kormány, mint devizában a külföldi pénzintézeteknek Hogy nekik is kezd nagy lenni a zsebük, az így igaz, a Ner lovagok gyakran visszaélnek kiváltságos helyzetükkel, de valahogy mégis nyugodtabb és jobb az élet, mint az a szoci kormányok idején volt. Azért én továbbiakban is őket fogom támogatni, mert a jobb oldalon nincs alternatívájuk, sajnos bal oldalon sem, ez a politikai garnitúra megérett a leváltásra, de nem mutatkozik a politikai életben feltörekvő erő. A Momentum nem az. Köszönöm a véleményét és örülök, hogy vitatkozhatunk a továbbiakban is. Várom levelét.

2019.11.30. 07:40:31

@Jenő Ferenc Szabó:
pár hozzáfúzést ha megenged:
"csak múködik ez az ország" - orbán előtt is működött, és utána is fog
"nem kell IMF hitel" - helyette kell drágább hitel
"inkább a lakosságnak legyen eladósodva a kormány," - ja, így el lehet inflálni az adósságot, vagy egy következő világválságnál a lakossági megtakarítások, mint a füst
"nyugodtabb és jobb az élet, mint az a szoci kormányok idején volt" - ez erősen szubjektív, az én iparomat pl. teljesen szétb*szták
"jobb oldalon nincs alternatívájuk" - a fidesz nem jobboldali, hanem bolsevik párt
"nem mutatkozik a politikai életben feltörekvő erő" - nem is fog, ha mutatkozna, azt orbán azonnal kicsinálná a lakájsajtó hazugságaival, meg a kézséges hatóságokkal

kb. ennyi

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:27:20

@midnightcoder2: olyat csak egy olyan elmebeteg csinál, mint Kósa, meg te, hogy a világválság végén kiáll a mikrofonok elé, és bemondja, hogy nem áll jól a gazdaság. mi a faszodra jó ez azon kívül, hogy óntökónszúrás, és bedőlt a forint?! illetve, ahogy a post elmondja, arra volt jó, hogy a Fidesz többet lophasson.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:29:18

@midnightcoder2: a magán-nyugdíj mindenkinek jó volt, te most csak azt magyarázod el, hogy Orbánnak nem volt jó, mert kevesebb volt az összeg, amiből lopni tudott. de hogy a magánember ezért miért sírjon, azt nem tudod elmagyarázni, te elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:30:22

@midnightcoder2: a manyup azt jelentette, hogy volt 8%, ahogy mondod, amit legalább nem tudott ellopni az Orbán. aztán erőszakkal elvette és csak ellopta. te ennek örülsz, mert egy félkegyelmű elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:31:08

@MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET.: olyat csak egy olyan elmebeteg csinál, mint Kósa, meg te, hogy a világválság végén kiáll a mikrofonok elé, és bemondja, hogy nem áll jól a gazdaság. mi a faszodra jó ez azon kívül, hogy óntökónszúrás, és bedőlt a forint?! illetve, ahogy a post elmondja, arra volt jó, hogy a Fidesz többet lophasson.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:32:20

@háromperhármas: mi nem, de a társadalom egy része, akiket jól reprezentálnak az itt kommentelő Fidióta elmebetegek, ők még csápolnak is ahhoz, hogy ellopták a nyugdíjukat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:33:36

@Andy73: a Fidióta elmebetegek 90%-a egy menekültet se látott soha életében. ennyit a belpolitikáról.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:34:47

@VT Man: ha az MSZP lop, akkor mi a faszomat csinál Pol Pot?! Miért vagy te ennyire elmebeteg?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:35:53

@VT Man: hogy a faszomban lopna már az MSZP annyit, mint a Fidezs, amikor nincs is nekik miből, meg ott a Pol Pot, aki bíróság elé vinné őket, míg a Fideszes tolvajokat megvédi?! ilyen elmebeteg FIdióták szavaznak a Fideszre, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:36:39

@BUTApest te csodás: hogy a faszomban lopna már az MSZP annyit, mint a Fidesz, amikor nincs is nekik miből, meg ott a Pol Pot, aki bíróság elé vinné őket, míg a Fideszes tolvajokat megvédi?! ilyen elmebeteg F idióták szavaznak a Fideszre, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:39:17

@Veszéjben a lyogállamiság !: a világválság nem érintette súlyosabban Magyarországot, mint hasonló, más országokat, te Fidióta, hazug, elmebeteg, pszichopata!

Dan da Man 2019.11.30. 09:39:29

@Gonoszgólya: De tényleg. Az első 1X kommentelő rögtön idehányt. Csak azt az egyet nem értem, hogy mi a faszomnak olvassák ezt a blogot? Én például nem olvasok jobbos blogokat és kommentelgetek oda. Ezek meg mindig itt vannak, és mindig kommentelgetnek. És erre két magyarázat létezik.
Az egyik, hogy nincs munkájuk, nagyon unatkoznak.
A másik, hogy ez a munkájuk.
Bármi is legyen az igazság, rettentő szar életük lehet, ha kommenteléssel KELL kitölteniük, ahelyett, hogy valami örömtelit csinálnának...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:41:27

@kewcheg: "én se adnék minden hülyeségre"

a csuti geci minden hülyeségre ad, pont értelmes dolgokra nem ad. ad a csuti geci stadionra, egyházra, kórházra Kenyában, tankönyvekre Kenyában, ad Iraknak, Szíriának, szerb birkózóknak, horvát focicsapatoknak, bárkinek, csak a magyaroknak és értelmes dolgokra nem ad. ez egy barom.

, mégha van is.Mint egy jó apa.Egy jó magyar apa.A gyerek rücsköl,követelőzik,de mire van szüksége a gyereknek?Szinte semmire.Elvan banánon, meg zabkásán, elég neki egy szovjet játék, meg kabát,cipő.Ilyenek vagyunk mink is,Követelőzünk min.eln. urtol, de ő nagyon bölcsen a pénzt inkabb spájzolja, mint hogy adjon.Jön még 7 szuk esztendő.A országunk stabil, aki akar, boldogul benne, mint bol-dog a kutya a gyárfás mellett.Ne mondja senki nekem, hogyaki elkezd dolgozni kellő időbnen, ojan 14-16 évesen, az 40-45 éves korára ne tudjon venni Taktaharkányon egy másfélszobás panellakást.Megamugy nem kell mindenkinek Budapesten élni.Éljenek csak ott a művészek, szinészek.Jó élet lehet Csokvaományon is, és munka mindig akad.Aki jol dolgozik, mint én is, nem több mint tíz-tizenkét év sporolás után nehogy már ne tudjon venni egy lada kalinkát,bazze.Szovjet autónál nincs is jobb apám.Nekünk minek a flanc, a Maserati Ghibli, mik vagyunk mi, talán grófok?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:41:57

@kewcheg: "én se adnék minden hülyeségre"

a csuti geci minden hülyeségre ad, pont értelmes dolgokra nem ad. ad a csuti geci stadionra, egyházra, kórházra Kenyában, tankönyvekre Kenyában, ad Iraknak, Szíriának, szerb birkózóknak, horvát focicsapatoknak, bárkinek, csak a magyaroknak és értelmes dolgokra nem ad. ez egy barom.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:42:50

@kewcheg: "Ne mondja senki nekem, hogyaki elkezd dolgozni kellő időbnen, ojan 14-16 évesen, az 40-45 éves korára ne tudjon venni Taktaharkányon egy másfélszobás panellakást."

Taktahorkányon nincs munka, te idióta!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:52:43

@Jenő Ferenc Szabó: "Gyurcsányék hídépítési és autópályaépítési tevékenysége során rengeteg alvállalkozó nem lett kifizetve."

bkamuzol

" Azt mindíg elhallgatják, hogy a metróépítésnél kb. 200 milliárd forint volt a lenyúlás. "

Pol Pot az ügyész, senkit nem vittek bíróság elé, kamuzol.

"Mészárost lehet szeretni, vagy nem szeretni, de az ő általa vezényelt tevékenységeknél az alvállalkozók mindíg ki vannak maradéktalanul a munkájuk arányában fizetve."

FASZT. HAZUDSZ.

hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/szazmillios-osszegeket-nem-fizettek-ki-tiborczek-2460539

nepszava.hu/1132195_okos-kerites-okosban-nem-fizetik-ki-az-alvallalkozokat

24.hu/fn/penzugy/2016/09/22/milliardokat-nyertek-kozbeszerzesbol-de-nem-fizetnek-az-alvallalkozoknak/

"Azt a három múúzeumot és szinházat már fel kéne építeni, hiszen ez az évszázad lehetősége, hogy a kulturának ilyen színvonalas építményeket adjunk . "

Budapest nem attól a három szartól lesz kulturált.

"attól még megmarad a liget zöld területe, sőt még növekszik is"

persze, a múzeumok negatív területet foglalnak el.

"Részemről öröm az is, hogy küépolitikánk nem bólogató Kovács Lászlókból és Martonyi Jánosokból áll, hanem megjelenik a nemzeti karakter is, markánsan erőteljesen, néha bárdolatlan modorban, de eredményesen. "

semmi szükségünk a bárdolatlan, idióta, országot lejárató, ugrálós nácikra! attól még egyetlen ország se lett nagy, hogy holmi idióta külügyminiszter mindenkinek idiótán beszólt. az egész világon utálják Magyarországot, és lenézik Magyarországot ezek miatta az idióta, ugráló törpék miatt.

olyan "sikerre" vitte a Fidesz a külpolitikáját, hogy kidobták a saját párt-családjából.

" Ha most Fletóék lennének hatalmon, akkor DK tag telkére épülne a kórház, és nem fizetnék ki a beszállítókat. "

az nem érv, hogy miket álmodoztál részegen.

ilyen idióta, hazug faszok a Fidesz szavazók, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:53:38

@Jenő Ferenc Szabó: nem új kórházakra van szükség, te Fidióta, hanem felújításra, pénzre, eszközökre, orvosokra, ápolókra a meglévő kórházakban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:56:03

@Jenő Ferenc Szabó: "Valamitől csak múködik ez az ország"

hát nem a Fidesztől, hanem az EU támogatásoktól. Magyarország minden másik országnál több EU támogatást kap arányaiban.

ertelemblog.wordpress.com/2019/11/19/magyarorszag-aranyosan-tobb-tamogatast-kapott-mint-a-kornyezo-orszagok/

na, ebből csinált Orbán szarvárat.

" valahogy mégis nyugodtabb és jobb az élet"

faszt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:56:53

@Jenő Ferenc Szabó: az IMF hitelhez: Orbán mindenkinél nagyobb hiteleket vett fel. Paks II-re és a Budapest-Belgrád vasútra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 09:57:39

@Jenő Ferenc Szabó: Orbán mindenkinél nagyobb hiteleket vett fel. Paks II-re és a Budapest-Belgrád vasútra.

és mindkét hitelt hülyeségre vette fel.

Maxim Tsigalko 2019.11.30. 10:00:58

Jól van, látom Mátyást kiengedték a zárt osztályról

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.11.30. 10:32:48

@math0: Olvasd el Király Júlia könyvét te idióta chatrobot..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.11.30. 10:33:45

@Maxim Tsigalko: Nem is, csak valahogy megszerezte a főorvos úr gépét.. Csúnya beöntés lesz a jutalma..:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 10:50:44

@Veszéjben a lyogállamiság !: a világválság nem érintette súlyosabban Magyarországot, mint hasonló, más országokat, te Fidióta, hazug, elmebeteg, pszichopata!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.11.30. 11:07:58

@math0: Ismételgeted még ezt papagáj módjára ettől még nem lesz igaz. Egy kritikus költségvetési helyzetben lévő országot nyilvánvaló, hogy súlyosabban érint egy nemzetközi gazdasági válság..

nemecsekerno_007 2019.11.30. 11:23:06

@midnightcoder2: Jaja, a “ballibeknél” a MANYUP a Szent Tehén. Látszik, hogy nem értenek a pénzügyekhez, még alapszinten se...

nemecsekerno_007 2019.11.30. 11:25:55

@Veszéjben a lyogállamiság !: Matyesznál már vannak okosabb chatbotok :)))?

nemecsekerno_007 2019.11.30. 11:29:22

@math0: Ellenzék = Adóemelés
Ha esetleg kormányt alakítanának 2022-ben és adókat akarnának emelni egyböl megtudják, hogy lehet az utcára vinni pár százezer embert... Muhahahaha!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 11:49:05

@Veszéjben a lyogállamiság !: Ismételgeted még ezt papagáj módjára ettől még nem lesz igaz. a világválság nem érintette súlyosabban Magyarországot, mint hasonló, más országokat, te Fidióta, hazug, elmebeteg, pszichopata!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 11:51:03

@nemecsekerno_007: Fidesz = Adóemelés

Geciorbán egyből az egykulcsos adóemeléssel kezdte az uralkodását. EZ a többségnek emelés volt.

egyből (hosszú "ő")

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.11.30. 12:34:54

@nemecsekerno_007: Mikor veszed már tudomásul, te fasz, hogy most magasabb a GDP arányos adó mint a szocik alatt volt?

nemecsekerno_007 2019.11.30. 12:50:40

@math0: Hát persze, az egykulcsos szja, az adóemelés. Na ezért van, hogy a "ballibek" a hatalom közelében sincsenek...

Gleccsertetű 2019.11.30. 13:10:20

@Dan da Man: látszik rajtad, h nem olvasol a véleményeddel ellentétes írásokat. buborékban élő buta ember vagy.

Kataj 2019.11.30. 13:23:45

Döbbenetes, hogy az ide író, láthatóan jóhiszeműen gondolkodók közt is vannak, akik elhiszik, hogy érdemes "vitába szállni" a putyinista trollokkal. Nem, nem érdemes, ugyanis júdáspénzért szajkóznak olyan primitív hazugságokat a Putyin parancsait végrehajtó orbáni maffia tetteiről, amelyek miatt már az egész demokratikus világ előtt szégyenkeznünk kell.
Mára az is nyilvánvaló, hogy Orbán ügynök végső, legfontosabb feladata Putyintól, hogy hazánkat kiléptesse az Európai Unióból (amikor már több pénzt nem lehet onnan ellopni), valamint a NATO-ból, amikor majd aktualizálják belső védelmüket az orbáni bomlasztással szemben, tehát tagságunk már itt sem lesz Putyin hódításainak előnyére.
Minden más tény ezt a célt vezeti fel, így bármennyire is súlyos, csak másodrangú: a hazánk népének szánt eurómilliárdok ellopása, a lopott pénzen a választások 2/3-osra csalása, a jelenleg már a kádárinál is teljesebb orbáni diktatúra kiépítése, az oroszok európai kémközpontjának Budapestre telepítése - Orbán budavári palotájától párszáz méterre a Lánchíd mellé -, orosz rádióadás indítása hazánkban, Paks 2-vel sok évtizedes eladósításunk Moszkvának.
Az egykor még "térdre, csuhások" szlogent ordibáló "keresztény" Orbán, a pártfunkcionárius szülők már "keresztény-demokrata" jelmezt hordó gyereke, a putyincsicska despota semennyire sem gyanús a hazugságaira nyitott híveknek? És a többiek, az értelmes többség mikor érzi már, hogy nem tűrhetjük tovább hazánk visszavezetését Nyugatról az új szovjet birodalomba? Reméljük, még nem későn!

morph on deer 2019.11.30. 14:29:33

@Dan da Man:
“ Az egyik, hogy nincs munkájuk, nagyon unatkoznak.
A másik, hogy ez a munkájuk.”

A: - Viccelsz.... Vagy nem????
M: - ...........

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.11.30. 14:59:16

@nemecsekerno_007: Látom, te fasz, még mindig nem érted h összességében adóemelés van,

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 15:04:33

@nemecsekerno_007: látod, kis elmebeteg, már megint csak a katatón hazugságra futja tőled. az egykulcsos adó az emberek többségének ADÓEMELÉS volt tény. logikus is, meg empirikus is.

ilyen pszichopata hazug selejtek a Fidióták, mint te.

"Jövedelmi sávok szerint a változások hatására az alsó hét jövedelmi tized adóterhelése összesen 134 milliárd forinttal emelkedett"

www.portfolio.hu/gazdasag/20131119/igy-buktunk-es-nyertunk-az-egykulcsos-adoval-191940

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 15:05:30

@Kataj: hogyne volna értelmes megmutatni a Fidióta trollokról, hogy mekkora elmebetegek.

nemecsekerno_007 2019.11.30. 15:08:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az emberek mégsincsennek százezrével az utcán 9 éve. Ki érti ezt?! Nyílván, adóemelés volt...

nemecsekerno_007 2019.11.30. 15:09:36

@math0: Ugyan nézz már utána a magyar adóék változásának, te klímanáci...

nemecsekerno_007 2019.11.30. 15:10:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Adóék változása te fasz. Nézz már utána...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 15:54:57

@nemecsekerno_007: látod, kis elmebeteg, már megint csak a katatón hazugságra futja tőled, mint a Fidiótáktól általában. az egykulcsos adó az emberek többségének ADÓEMELÉS volt tény. logikus is, meg empirikus is.

ilyen pszichopata hazug selejtek a Fidióták, mint te.

"Jövedelmi sávok szerint a változások hatására az alsó hét jövedelmi tized adóterhelése összesen 134 milliárd forinttal emelkedett"

www.portfolio.hu/gazdasag/20131119/igy-buktunk-es-nyertunk-az-egykulcsos-adoval-191940

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 15:56:13

@nemecsekerno_007: 2010 után több ember volt az utcán, mint előtte.

gtri 2019.11.30. 15:59:35

@nemecsekerno_007:

Hmm. Az MNB már kötelező (újbeszélül "alanyi jogú tagságot nyújtó" :)) jóléti alapokrol álmodozik. AZ MNB-nek a vezére Matolcsy György. A nagy pénztárpusztító.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/joleti-alapok-mnb-nyugdijpenztar-kotelezo-versenykepesseg.692501.html

"A jóléti alapokba mindenkit alanyi jogon léptetnének be, az egyéni befizetés bérarányos mértékéről mindenki maga dönthetne - fejtegette Nagy Koppány.
Az MNB igazgatója úgy látja, számos előnye lenne ennek, finanszírozná a tőzsdét, az államot, kiegyensúlyozná az egyéni jövedelemkülönbségeket, és kezelné a demográfiai kihívásokat is.
"

Megtanulta a magyar ember, hogy elrejtse a pénzét a falánk Fidesz elől. A manyup elzabrálása megmutatta, hogy ebben az országban a közember vagyona nincs biztonságban. Nem véletlen, hogy több mint 5000 milliárd forint készpénz van a lakosságnál, de inkább magánál tartja. Nem adja oda magas kamatra sem az államnak. Nehogy egyszer csak kreatívan megőrizze azt állambácsi.

midnight coder 2019.11.30. 16:28:07

@math0: A magyar gazdaság már a válság előtt is szarul állt. Azzal meg, hogy 2010-ben szarul állt, max. a ballib média azon törzsközönsége nem volt tisztában, aki még akkor is azt hitte, hogy a Pannon puma száguld. Pedig akkor már úgy 4 éve megdöglött. Nem véletlenül távozott Patkány elvtárs egy évvel előtte a süllyedő hajóról.

Azt, hogy ez a manyup kb. úgy volt szar ahogy, értelmesebb ballibes körökben is elismerték. Azaz az, hogy megszűnt önmagában racionális döntés volt. Hogy Orbánék egy tolvajbanda az egy dolog, az hogy ebben igazuk volt, egy másik. Általános balos hiba, hogy ha utálnak valakit valamiért, akkor annak minden döntését támadják. Holott Pl. mert Hitler elvtársat nem szeressük, azért a dohányzás még káros az egészségre.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 16:38:00

@nemecsekerno_007: az egy dolog, hogy te egy lusta disznó vagy, és mi tartunk el titeket, Fidióta ingyenélő faszok, de ha valamit akarsz, akkor te fogsz utánanézni, vagy a kurva anyádat ugráltathatod, hogy nézzen utána a hülyeségeidnek, de minket nem, te pszichopata elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 16:38:41

@midnight coder: mellébeszélsz, kis elmebeteg! olyat csak egy olyan elmebeteg csinál, mint Kósa, meg te, hogy a világválság végén kiáll a mikrofonok elé, és bemondja, hogy nem áll jól a gazdaság. mi a faszodra jó ez azon kívül, hogy óntökónszúrás, és bedőlt a forint?! illetve, ahogy a post elmondja, arra volt jó, hogy a Fidesz többet lophasson.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 16:40:30

@midnight coder: a manyup kérdésben egy kurva érvnek látszó hülyeséget se tudtál összegereblyézni.

attól, hogy te egy elmebeteg vagy, és neked az jó, hogy ellopják a nyugdíjad, attól másoknak még nem jó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 16:42:47

@midnight coder: 2010-ben már lassan túl voltunk a világgazdasági válságon! attól, hogy te erről nem tudtál, attól még az egész ország tudott róla. elmebeteg, pszichopata selejt vagy, mint az összes Fidióta.

gtri 2019.11.30. 16:50:12

Érdekes dolog, már minimum 791 milliárd ment bele csak a fociba (és ennek kisebb része ment csak uátnpótlásnevelésbe), de ilyenkor nem költségérzékenyek a fideszt támogatók. Hamarosan épülni kezd az állami akadémiai rendszer. Az is biztosan ingyen lesz.
Akkora sikereket ért el a magyar foci kb. 1000 milliárdból, hogy a fal adja amásikat. Még a megnövelt létszámú EB 2020-ra sem sikerült egyből kijutni. Hiába, ha teljesítményt kell felmutatni akkor már akadozik az akadémiai gépezet.

mfor.hu/cikkek/makro/utanpotlas-koltesek.html

De sebaj a magyar demográfia -31379/9 hónap teljesítménye egyre jobb. Elvégre a negatív növekedés is növekedés! :)

gtri 2019.11.30. 16:55:23

@midnight coder:

Az MNB "jóléti alapok" terve szintén megkapja öntől az "úgy szar ahogy van" minősítést? Az MNB is tudja, hogy az emberek nem tolonganának tagságért ezért "kötelező alanyi jogú tagságot" szeretne rákényszeríteni az magyar emberekre.
Azt lesheti az MNB, hogy a manyup beszántása után emberek többsége odaadjná a pénzét bármiféle nyugdíjmegtakarításra amihez a kormány hozzáfér.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.11.30. 17:06:14

@midnight coder: Nem a manyup megszüntetésével van a baj, hanem hogy hol a lóvé?

Kánikula 2019.11.30. 18:14:15

@VT Man: nem hiszem, hogy az elmúlt 30 év vezető politikusai közül bárkit is korrupció miatt elitélnek, mindegy milyen oldal.

Az levtársak visszaszivárgását nem értem, de gondolom ez valami egyesség volt. Nem tudom ők mennyire politikusok és mennyire szakemberek.

Ferenc Laszlo. 2019.11.30. 18:22:24

Szomorú azzal szembesülni, hogy az index, ha politikáról van szó, akkor egy csúcsra pörgetett hasbara - gyár.
A Tarlós - leváltást leszámítva eddig mindent bebuktak, mert bármennyire is manipulálnak, az ország nagy része még mindig nem elég ostoba vagy zsidó a hasbarájukhoz.
Budapest kivétel.

Ferenc Laszlo. 2019.11.30. 18:23:39

Ez itt túltolt ballibaság, pedig nem vagyok a mostani pártok híve.

Kánikula 2019.11.30. 18:32:27

@inreallife: sajnos volt tapasztalat. CT-re időpont 3 hónap, de ha fizetsz 60 ezer forintot, akkor a jövőhéten mehetsz. 3 hónap alatt halott vagy már nem tudnak megmenteni mire oda jutsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.11.30. 21:13:11

@Ferenc Laszlo.: hát persze, Lacika, a zsákfaluban laknak a Fidesz zsenijei, mind okos, művelt ember!
süti beállítások módosítása