Mindenki gondol amit akar. Egy darabig.

Önállóan Gondolkodó

Önállóan Gondolkodó

Libernyákok háton, konzervnyákok lábon?

Süllyedünk, most már központilag...

2020. július 24. - Önállóan gondolkodó

index.jpg

Azt nem állítanám, hogy csütörtök esténként megfeszülve feküdnék le aludni, tudván, és várván, hogy T. Miniszterelnök Úr másnap reggel igét hirdet majd, de az tény, hogy érdemes odafigyelni Bölcs Vezetőnk szavaira a hét utolsó munkanapjának reggelén. 

Nem csak azért, mert az ott elhangzottak nagyjából 99,99%-os, de leginkább szó szerinti pontossággal meghatározzák az elkövetkező hét kormányzati kommunikációját, ide értve az összes MTVA adást és KESMA kiadványt, hírt, vezércikket, stb.

Eddig megértem.

Központilag kimondatott, aki lehozza hű és megbízható, nem nagy meló, gondolkodni sem kell, csak verbális kopipészt. Egy az út, egy az irány, még csak megizzadni sem kell.

Azt viszont valami elképesztően unom, és úgy nagyjából kikérem magamnak, hogy azért, mert pl én sem értek egyet azzal, amivé a Fidesz vált, akkor automatikusan libernyák lennék. Két út van. Vagy hiszel az egy Istenben Miniszterelnökben, vagy liberális sorosbérenc nemzetellenes gyász vagy. Liberálbolseviknáci.

Az, hogy esetleg van olyan, vagy olyasvalaki, amit, vagy akit a Fideszből elhiszel és hihetőnek érzel, az nem jelent feltétlen odaadást, és azt meg végképp nem jelenti, hogy a mai "ellenzékből" mindenki okosnak vélsz.

Van önálló gondolatunk. Sokunknak.

Tudom, hogy ez megbotránkoztató, de hát ez van.

Olvasunk sajtót innen is és onnan is, sőt, még külföldi lapokat is, és akkor úgy kialakul egy véleményed. Na, hát ez viszont sajnos nem ér. Nálunk nagyon nem. Zavaró és felforgató a tájékozottság a lakosság köreiben.

Azt pedig lassan fel kellene fogni, hogy van olyan ember, aki nem csak és kizárólag előre-hátra működő nyakizmokkal rendelkezik, mely Fidesz szólam hallatán aktiválódik, és mégsem libernyák.

Az pedig, hogy ilyen jelző egy ország miniszterelnökének szájából jön elő, az számomra még itthon is meglepő.

Ezzel gyakorlatilag zöld az út a sutyerák, a szocerák, a degenerált, a nyomorék ellenzéki barom, és hasonló kifejezések felé, és NEM egy blog alatti kommentben, oldaltól független, ún "fotelnácik és trollok" szájából, hanem államilag, központilag, nemzetileg. Nem mondom, van hova feljebb minden ellenzéki pártnak, mert képtelenek felvenni a tempót sajnos, és érdemben mozgósítani embereket (néhány üdítő kivétellel persze), de erre az útra nem kellene rálépni.

Lassan elfogadott lesz leköpni az utcán egymást? Eljött az idő a nyers, tűrt, sőt, támogatott, központi nyomoroncozásra? Kíváncsi vagyok nagyon, ezt a kifejezést is átveszi-e a közmédia.

Meg kellene állni a lejtőn, Miniszterelnök Úr! Nyilván észrevette már Ön is, hogy teljesen mindegy mit csinál, vagy mond, nem fog egyik kevésbé rokonszenves döntése után sem értelmezhető vagy tényleg érzékelhető ellenállásba ütközni. Lehetne ezt úriemberesebben intézni, ugyanezzel az eredményességgel - bár ez a kifejezés némileg érdekesen hangzik ebben az esetben.

Kérem, ne menjünk már lejjebb. Elég Hollik és Tuzson Urakat hallgatni és nézni, majd ők viszik ezt a vonalat, úgy, mint eddig.

Ön maradjon ki ebből, ha kérhetem.

Szívességet tesz magának, és a "népének" is, higgye el...

Ne vigyük le a témákat a tálcáról az istálló földjére, mert ennél tényleg többet érdemel ez az ország.

 

Köszönettel:

egy un-libernyák

vagy illibernyák

jövőbeni sutyerák

fotó: blikk.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolhatod.blog.hu/api/trackback/id/tr6516047988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása